казанчето на чистачките се бъзика моля помагаите
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
казанчето на чистачките се бъзика моля помагаите
здравейте колеги. въпросната кола е е39тдс 1999г. значи има 2 казанчета доколкото знам едното е за вода другото за почистваща течност. пръскалките са двоини имам и на фаровете. обаче като тръгна да пръскам при почти пълно казанче. помпата на пръскачките която мисля че се намира около казанчетата издава странен звук или вие. и от едното казанче (това за водата) течноста се прехвърля във другото нещо като скачени съдове. пробвал съм го като източа течността от казанчето и почна да пръскам около 30-40 секунди непрекъснато след това казанчето пак е пълно само. и нямам никаква идея от каде идва това. преди 2-3 седмици разглобих едната пръскалка и от нея хвръкнаха 2 пружинки които не мога да намеря. дали от там идва въпросния проблем. опитах се да го напиша максимално разбираемо. благодаря ви много предварително надявам се някои да помогне!
- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Колега до колкото знам едното казнче(малкото) е само за интензивно миене,а другото е като дърпаш лосчето.За прожинките са нешто като клапанче и пускат водата само във едната посока.
BMW
- animall
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Влака
4 мнения
• Страница 1 от 1