газов инжекцион car gas

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

газов инжекцион car gas

Мнение от joro_marinov » 25 Апр 2009, 15:55

колеги мисля другата седмица да сложа газов инжекцион car gas на bsm
ще ми го монтират evrogas в горна баня та вапроса ми е имал ли е някои зимане даване с тоя сервиз и с този инжекцион дайте мнение моля ви се да не се нахакам с тия пичове , освен това цената е доста сносна 1050лв с бутилката и озаконяването , ето и сайта им -http://www.eurogas-bg.net/price_gaz_injection.php

Потребител
Аватар

Мнение от joro_marinov » 27 Апр 2009, 2:51

хайде пичове акевизираите се отложих монтажа за след празниците дайте инфо моля , стават ли тези български газови инжекциони BSM или са зле :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 27 Апр 2009, 9:34

колега по добре се насочи към Bardolini ,че тези българските не са много добри !От газаджии съм чул ,че българските не са удачен вариянт ще им станеш чест посетител!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 27 Апр 2009, 9:43

IAV написа:колега по добре се насочи към Bardolini ,че тези българските не са много добри !От газаджии съм чул ,че българските не са удачен вариянт ще им станеш чест посетител!

Той щото Бардолинито най хубавия ? Страшен инжекцион с още по страшен софтуер.

Колега , или си сложи истински италиаски или си сложи една обикновена газова с малко жокери за да стане необикновена и си гледай кефа..разлика няма в разхода и вървенето ,само в джоба ппъровначално . С разликата от двете неща може и джанта с гума 17ка да си сложиш дет се вика. Нашите мотори са прости и немат нужда от тия чак толкова модерни газови , имат нужда от човек ''ГАЗАР'' който знае какво прави и от собственик който се грижи за колата . Пиши на Л.С. ще ти обясня по подробно.

Всъщност , няма кво да го мислиш , отивай слагай смело , след 7 8 хиялди км си го избил..на мен тва са ми за 3 месеца километрите,даже и за по малко , а и гаранция като има всичко супер .
То тука никой няма да ти каже нищо , всички са бензинджии :)
Последна промяна ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ на 27 Апр 2009, 9:56, променена общо 1 път
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Апр 2009, 9:54

Имам почти нова БРЦ обикновенна за безпари :D

Потребител
Аватар

Мнение от joro_marinov » 27 Апр 2009, 11:50

колега пиши едно лично колко пари са тези без пари без пари

Потребител
Аватар

Мнение от joro_marinov » 27 Апр 2009, 11:56

ами ще слгам щото за 10 000 саам я избил пак това ми са 2-3 месеца пак не вярвам всички да карат на бензин все пак рзхода на тия машинки си е сериозен а аз се качвам на bmw от астра 1.4 на метан смятаите колко скъпо ми се вижда

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 27 Апр 2009, 12:08

Слагай и не му мисли , то акъли много :) , важно е да си доволен .
10лева на 100км не са като 22 :) .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 27 Апр 2009, 13:08

И само за сведение... газовите инжекциони не са едни и същи като за М50 и следващите. За ДВГ с ВАНУС ГИ-то е различно от ГИ-то за обикновен ДВГ. Успех със слагането :)
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

Потребител
Аватар

Мнение от joro_marinov » 27 Апр 2009, 23:47

това е ново за мен не знаех че има разлика може ли по подробно да обясниш и възможно ли е да ме прекарат с неправилния газов инжекцион и да не работи както трябва

Потребител
Аватар

уредба

Мнение от To6eToO » 17 Май 2009, 13:39

значи до колегата аз имам газовa уредба съшност инжекцион точно каквато те интересува но има 1 проблем компиътара и е прецакан! и сам решилда я махам понеже ще въвеждам доста промени по колата и съответно тя триябва да изчезне до колкото знам 1 нов компиътар струва 500 лв може да си намериш и за по малко сигорен сам ! другото което е уредбата е на брца ако някои се интересува да ми пише на лс! ше я дам на добра цена ! ;)
dwadawdawd

Потребител
Аватар

уредба

Мнение от To6eToO » 17 Май 2009, 13:40

значи до колегата аз имам газовa уредба съшност инжекцион точно каквато те интересува но има 1 проблем компиътара и е прецакан! и сам решилда я махам понеже ще въвеждам доста промени по колата и съответно тя триябва да изчезне до колкото знам 1 нов компиътар струва 500 лв може да си намериш и за по малко сигорен сам ! другото което е уредбата е на брца ако някои се интересува да ми пише на лс! ше я дам на добра цена ! ;)
dwadawdawd

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 17 Май 2009, 14:08

Ем ти кво ще му дадеш ?

Стар редуктор със стари дюзи ?
То в тая газова само компа е скъп , като липсва той значи няма нищо .
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 17 Май 2009, 16:43

predel написа:И само за сведение... газовите инжекциони не са едни и същи като за М50 и следващите. За ДВГ с ВАНУС ГИ-то е различно от ГИ-то за обикновен ДВГ. Успех със слагането :)

В смисъл - няма да работи или няма да работи както трябва - моята загряла е ОК, ама студена на газта прави мизерии - проблемът е в газовата (нещо настройки май и куцат), но и след настройка с течение на времето сама си променя параметрите... (като отида за донастройка ми казват, че налягането е много ниско на газта - а реално върви като на бензин (загряла) - тест на драг).
Лъжеха ме, че била БРЦ, ма май ше излезе, че е някаква AG - нямам идея що за уредби са... май майсторите са ми некадърни... ама за 1600 пари миналата година - има доста да им подосаждам още...
По темата - много евтино ми се вижда, да не излезе по-скъпо после...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 17 Май 2009, 17:17

Мои познати сложиха там същата, няма проблеми. Във всеки случай инжекцията е 100 пъти по-добре от обикновена каквото и да ти говорят.

Следваща

Назад към E34