Въпрос за PIONEER
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос за PIONEER
Взех си pioneer p5000dvd ,обаче ми се прецака шейната(аз я прецаках де).Шейната захваща плеъра със болтчета от ляво и от дясно по 2 много малки.Та въпроса ми е на всички цд пайнер ли са такива шейните или тая е друга няква.Щото като влезе плеъра не щраква ,а трябва да се завие.Разбира се ако някой има такава шейна я купувам веднага 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колега я кажи какви са ти впечатленията от него доволен ли си, бавно ли действа,имали доста настройки за звука,защото и аз съм намислил да се сдобивам точно с този модел... а по въпроса ти мисля,че за indash двд-тата и за обикновенните CD-MP3 плеъри шейните се различават.Аз в момента съм в същото положение... само че смених плеъра (който беше Сони) и сега съм с (Пайнер) но шейната си е на Сонито и не иска да се захвани "да щракне".
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
ми преди имах сони в колата 4x50,пайнерчето и то е толкоз,ама като свирна и
.Много добър звук вади,настройки също има много за звука,дори и еквалайзер има.А за картината няма кво да говорим,много добре изкарва филми ,клипове и така нататък. А дали шейна от друг пайнер ,ще стане за тва и ако не от каде да я купя?

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Дам нИ става,само на p5000dvd,na p5900dvd,p5100dvd i oще един модел се слага,ама си поръчах нова,36лв е в Деком 

- vlado_882
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Кола и жена едновременно
7 мнения
• Страница 1 от 1