CD за 525
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
CD за 525
Здравейте !
Колата ми е 525 тдс '98ма. Аудиото е със касета - DOLBY bussines система. Искам, ако е възможно да се поръча от някъде CD плейър. Днеска се видях с 1 приятел и ми обясни, че му струвало 80 лв, обаче не можах да разбера дали рамката за CD-то или самото СД (не вярвам да е самото СиДи).
Колата ми е 525 тдс '98ма. Аудиото е със касета - DOLBY bussines система. Искам, ако е възможно да се поръча от някъде CD плейър. Днеска се видях с 1 приятел и ми обясни, че му струвало 80 лв, обаче не можах да разбера дали рамката за CD-то или самото СД (не вярвам да е самото СиДи).
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Здравей колега!За какво СД става въпрос?Оригинално или друго.Ако е друго рамката струва около 30 лв + СД.Но не стои добре според мен така.Лично мнение.Поздрави! 

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
На Е39 единствено оригинален касетофон/CD или навигация стои добре. Като гледам твоята е преди фейса и за да сложиш оригинално CD май ще ти трябва преходник за буксата на CD-то.По добре се замисли за оригинален касетофон с ченджар. Наскоро гледах в "Продава"един колега ги продаваше комплект.
Mario Pankov написа:Оригиналният СД не чете мр3 и мисля, това ще е едно неудобство. Освен това на звук е доста зле
мой,прегледай си озвучението.......аз съм с оригинално СД,което НЕ чете МП3,но пък ЧЕТЕ "RW" дискчета и оригинален усилвател

Саунда в колата е уникален,звука е много чист,така че нещо при теб не е както трябва

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Първо кажи ни дали искаш да е оригинално?
Каква е твоята музика сега - на 2 отделни части или една или кажи модела?
Оригинално да си намериш е достаааа сложно - виж Mad Presley той има и го продава.
Като сложих CD-то звука със същите колони се промени драстично. Да сложиж усилвател в Е39 е малко сложничко.
Има мнг изписна по темата за звука в Е39.
Потърси във форума
Каква е твоята музика сега - на 2 отделни части или една или кажи модела?
Оригинално да си намериш е достаааа сложно - виж Mad Presley той има и го продава.
Като сложих CD-то звука със същите колони се промени драстично. Да сложиж усилвател в Е39 е малко сложничко.
Има мнг изписна по темата за звука в Е39.
Потърси във форума
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Колега не знам колко пари си склонен да отделиш за такава глезотия, но ето нещо което не променя нищо във външния вид на таблото или окабеляването, чете МР3 и WMA и струва САМО 569.99$
http://www.bavariansoundwerks.com/produ ... Radio-E39/

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
tsb_bg написа:Колега не знам колко пари си склонен да отделиш за такава глезотия, но ето нещо което не променя нищо във външния вид на таблото или окабеляването, чете МР3 и WMA и струва САМО 569.99$![]()
То като ще е 569$ за този пейър, по-добре това http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CD-DVD-C ... 5fChangers
Така като чета какво може да плейва, има чувствово, че и тухла 4-ка да му вкарам и нея ще я завърти

Аз много съм му се навил, но доставката до БГ ще ми стъпи на 770$

mad_presley написа: ...То като ще е 569$ за този пейър, по-добре това ... Така като чета какво може да плейва, има чувствово, че и тухла 4-ка да му вкарам и нея ще я завърти![]()
Аз много съм му се навил, но доставката до БГ ще ми стъпи на 770$
Колега имаш ли идея как се понасят с мултифункционалния волан и MID-a ?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Колега имаш ли идея как се понасят с мултифункционалния волан и MID-a ?
Ами те по принцип мулти волан и MID си вървят заедно.Tези, които са с мулти волан и голям борд, задължително са с MID.
Това ясно, но питах дали са съвместими чейнджъра и мулти-волана, съответно MID-a
В Delivery/Accessory list са посочени
- Дистанционно с батерии
- Сензор за дистанционното с 6 м. кабел (явно IR)
- Audio/Video кабели
което ме кара да си мисля, че чейнджъра не ползва стандартното окабеляване (дата кабела изахранващия) и дистанционното управление от мулти-волана не е оригиналното
Та ако имаш повече информация по въпроса да споделиш, че и аз почвам да се замислям за такава играчка
В Delivery/Accessory list са посочени
- Дистанционно с батерии
- Сензор за дистанционното с 6 м. кабел (явно IR)
- Audio/Video кабели
което ме кара да си мисля, че чейнджъра не ползва стандартното окабеляване (дата кабела изахранващия) и дистанционното управление от мулти-волана не е оригиналното
Та ако имаш повече информация по въпроса да споделиш, че и аз почвам да се замислям за такава играчка

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:....
Аааа, ама ти питаш за този звяр от ибей ли, аз помислих, че питаш по принцип

Този от ибей не включва самата инсталация за чейнджър, идеята е, ако до сега си бил с чейнджър, да сложиш този.Ако нямаш, ще трябва да си намериш кабелите за чейджър към MID.Другите кабели в комплекта са за коли с навигация и телевизя.Единият е да се извади от TV OUT от видео модула, другият е за пускане на телевизия в движение.Ето го и пълния деливъри лист:
Delivery/Accessory list:
o DVD Changer with a software update for the BMW vehicle Synchronizes
o Ergonomic remote control with battery
o Mounting brackets angle and bolts
o Remote Control Sensor with 6 mtr Cable
o Audio/Video Cables
o User manual in English
o TV - Free activation and Multimedia-Adapter with Software Update for the BMW vehicle Synchronizes
o Multimedia adapter and TV with free activation connection - instructions in English
Според мен, ако не си с навигация е излишно да се взема това чудо, защото ще можеш да се възползваш само от четенето на CD, CD-R/RW и MP3.По важните и които представляват голямата екстра DVD, VCD, SVCD, DVD- R/RW, DVD+R/RW няма да можеш да ги ползваш.
Има доста чейджъри в ибей, които четат МР3 и са на сносни цени

mad_presley написа: ... Според мен, ако не си с навигация е излишно да се взема това чудо, защото ще можеш да се възползваш само от четенето на CD, CD-R/RW и MP3.По важните и които представляват голямата екстра DVD, VCD, SVCD, DVD- R/RW, DVD+R/RW няма да можеш да ги ползваш....
Прав си, но нали знаеш, че сърбеж се оправя с чесане а мерак - с пари ....
А и съм привърженик на решенията, които не променят (развалят) оригиналния дизайн, въпреки че по правило излизат по-скъпо
14 мнения
• Страница 1 от 1