Секторна кутия - луфт, въпрос
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Секторна кутия - луфт, въпрос
Здравейте колеги, не съм запознат с възможностите на секторната кутия. Преди доста време обрах луфта на въпросното устройство, но в хода на възстановяване на танка се оказа, че има отново доста, наистина доста нов луфт, който ме притеснява много. Незнам какво да правя, секторната кутия ще бъде разглобена за вътрешни болести, има ли начин нещо за ремонт или да търся друга, ужким по-читава и колко пара върви.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Не напразно пиша, че луфта е в секторната кутия. Явно ще трябва друга, но като се разблоги ще се види какъв е проблема.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
И при мен има доста луфт вече и явно нещата вървят на ремонт или смяна с друга.Кое е препоръчително от двете 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Очаквайте продължение на сагата, снимки, и болни вътрешности на кутията. Кога, може би някъде около или след 1 Май, доста ми се струпа напоследък и не издържам на темпото
.

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Ако си сигурен че е от сектора и си затегнал луфта от долу имаш два варианта-или да го рециклираш или взимаш друг сектор. Доколкото знам смяната е по-удачна
Пенчев беше писал в една тема че е имал проблем със сектора,рециклирал я и след това направо я сменил а разходите са горе долу същите
Аз сменях скоро секторна кутия,и целия масраф ми излезе 150лв като 100лв беше само кутията

Аз сменях скоро секторна кутия,и целия масраф ми излезе 150лв като 100лв беше само кутията

7 мнения
• Страница 1 от 1