Диф е36 на е30 !
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Диф е36 на е30 !
Искам да питам някой компетентен ! Имам е30 комби 93г ! Можели шпер диференцял от е36 дали ще стане на моята е30-а ? Мерси предварително !
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да ве,ама успех със събирането 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
значи взимаш двата дифа и им махаш капаците...
вътре ще видиш по ена работа дето се върти
ако така на око ти се струват еднаква големина начи ше стане
махаш ушите и на двата дифа и вадиш таз работа от вътре дето се върти....
след това и на двете работи дето си ги извадил им развиваш короните (едно дето е като голяма шайба със звъби на него
)
след като вече си ги развил взимаш от твойта касета короната и я завиваш на тазш дето е шпер
после взимаш тая сглобената шпер касета и я пускаш във твоя диф!!! сглабяш сипваш масло за шпер и караш
или поне доло горе е така....
вътре ще видиш по ена работа дето се върти
ако така на око ти се струват еднаква големина начи ше стане

махаш ушите и на двата дифа и вадиш таз работа от вътре дето се върти....
след това и на двете работи дето си ги извадил им развиваш короните (едно дето е като голяма шайба със звъби на него

след като вече си ги развил взимаш от твойта касета короната и я завиваш на тазш дето е шпер

или поне доло горе е така....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това е така ако накрая му отрежеш капаците и го изложиш в някой техникум за обучение на ученициE30_M_Tech_ll написа:E30_M_Tech_ll

- E30_M_Tech_ll
-
-
хаха в грешка си мой човек
нали затова му обесних че трябва да си премести короната следователно накрая ще получи шпер с неговото си предавателно число
без да бута пинйона следователно без риск да почне да вие....
голяма грешка е това да махаш пинйона само заради короната на шпер касетата .... тя се прехвърля 10 пъти по лесно и както казах няма риск да почне да вие защото пинойна не го бараме
ако касетата е от дизелак трябва да се подложи едно като шайба под короната за да додйе до пинйона

голяма грешка е това да махаш пинйона само заради короната на шпер касетата .... тя се прехвърля 10 пъти по лесно и както казах няма риск да почне да вие защото пинойна не го бараме

ако касетата е от дизелак трябва да се подложи едно като шайба под короната за да додйе до пинйона

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- tormentor1980
- кандидат ентусиаст
-
E30_M_Tech_ll написа:хаха в грешка си мой човекнали затова му обесних че трябва да си премести короната следователно накрая ще получи шпер с неговото си предавателно число
без да бута пинйона следователно без риск да почне да вие....
голяма грешка е това да махаш пинйона само заради короната на шпер касетата .... тя се прехвърля 10 пъти по лесно и както казах няма риск да почне да вие защото пинойна не го бараме![]()

Наздраве, баце! Мани ги тия шперове...

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Извинявай Бате, просто не разбрах точно мнението ти, че съм по-глупав, наистина няма нужда да сваляш пиньона за твоето предложениеE30_M_Tech_ll написа:............

- E30_M_Tech_ll
-
-
еми в интерес на истианта аз не съм я правил интервенцията но от доста места съм чувал как се прави и всички ми го обесняват по начина по горе...
просто хората искат да запазят прасето от шпера но няма смисъл от таквиа начинания...
просто вадиш шпер касетата сменяш и короната с тази от твоя отворен диф слагаш вече сглобената шпер касетав твоя си диф и готово... а тва да сменяш пинйони едно друго си е кофти работа... щото дори и да намериш човек който да ти го направи както трябва след 1000-2000 км много е вероятно пак да почне да вие... е има и изключения но....
все пак не можеш да очакваш една част дето е работила 15 години в един диференцял като я сложиш в друг дето и той е бачкал 15 години че и повече даже и да стане като чисто нов и всичко да си пасне... а то там разликите дори и в мокрони да са са напълно достатъчни да почне да вие като вълк единак изпаднал в силна депресия хахаха
просто хората искат да запазят прасето от шпера но няма смисъл от таквиа начинания...
просто вадиш шпер касетата сменяш и короната с тази от твоя отворен диф слагаш вече сглобената шпер касетав твоя си диф и готово... а тва да сменяш пинйони едно друго си е кофти работа... щото дори и да намериш човек който да ти го направи както трябва след 1000-2000 км много е вероятно пак да почне да вие... е има и изключения но....
все пак не можеш да очакваш една част дето е работила 15 години в един диференцял като я сложиш в друг дето и той е бачкал 15 години че и повече даже и да стане като чисто нов и всичко да си пасне... а то там разликите дори и в мокрони да са са напълно достатъчни да почне да вие като вълк единак изпаднал в силна депресия хахаха

14 мнения
• Страница 1 от 1