помощ,търся фрезист
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Добре де, като ги гледам тука, излиза, че и аз съм с фйсови фарове
, мойте ги направих от алуминиева ламалина, к`ви фрези, фурни и доставки от на майната си, като става за половин час с една ножица и 20 см ламарина. 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
маречков написа:Добре де, като ги гледам тука, излиза, че и аз съм с фйсови фарове, мойте ги направих от алуминиева ламалина, к`ви фрези, фурни и доставки от на майната си, като става за половин час с една ножица и 20 см ламарина.
направи щипките от ламарина ???????????????????/
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
маречков написа:Добре де, като ги гледам тука, излиза, че и аз съм с фйсови фарове, мойте ги направих от алуминиева ламалина, к`ви фрези, фурни и доставки от на майната си, като става за половин час с една ножица и 20 см ламарина.
Ти уби коня колега

Дай поне някоя снимка да видим как е станало.
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Що се чудите?
Алуминиева мисля 2-3 мм. дебела, реже се по водачете, закривява се от двата края като се спазва дължената от стария водач, дупчи се за захвата на рефлектора, а винта за регулиране е с голяма стъпка на резбата и сам сия прави на планката. Това е, като ги правих, неможах да намеря такива водачи, лепих с всякви лепила (3-4 вида от скъпи по -скъпи), но издържат по няколко дена и айде пак почва кючека на фара. Айде моля, дашла е в българия, ще се съобразява със стандарта
.
Алуминиева мисля 2-3 мм. дебела, реже се по водачете, закривява се от двата края като се спазва дължената от стария водач, дупчи се за захвата на рефлектора, а винта за регулиране е с голяма стъпка на резбата и сам сия прави на планката. Това е, като ги правих, неможах да намеря такива водачи, лепих с всякви лепила (3-4 вида от скъпи по -скъпи), но издържат по няколко дена и айде пак почва кючека на фара. Айде моля, дашла е в българия, ще се съобразява със стандарта

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2