Подобрения на Е 30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Подобрения на Е 30
Колеги започвам да променям моята Е 30 ка и искам да кажете какво мислите за новостите
1. Искам да сложа маска от 5 ца с по големите бъбрещи.
2. Вежда над фаровете ще направя от ламаринка
имам и други идеи но са още в главата ми ще пиша за тях допълнително в процес на работа

имам и други идеи но са още в главата ми ще пиша за тях допълнително в процес на работа

Последна промяна c2h5oh_1 на 23 Апр 2009, 23:22, променена общо 2 пъти
- MeTo_BMWto
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30-ките на безин
- Мечтае да кара: e24
..
евалата и после я снимай и я качи в най- селските бмвта на България

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
c2h5oh_1 написа:?
веждата ще стане супер убеден съм няма да си личи даже от какво е ако това имаш в предвид
И за двете неща - слагай ги смело

п.п. Слагането на маска от 5-ца е по-селската част

Re: Подобрения на Е 30
c2h5oh_1 написа:Колеги започвам да променям моята Е 30 ка и искам да кажете какво мислите за новостите
имам и други идеи но са още в главата ми ще пиша за тях допълнително в процес на работа![]()
....Не се занимавай с глупости

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
няма да си първия няма и да си псоледния селтак дето го е прайл тоя номер с маска от петица....
ама повечето поне слагат малкия бъбрек че да се описва с капака доло горе пък ти като сложиш големия ще се опсива единствено с веждите от ламарина
ама повечето поне слагат малкия бъбрек че да се описва с капака доло горе пък ти като сложиш големия ще се опсива единствено с веждите от ламарина

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
c2h5oh_1 написа:E тва си е идея за която благодаря ще пробвам как ще стане
а веждата е само теория не се знае какво ще стане в процес на промяната
от кое село си?
бтв като иска6 да слага6 голям бъбрек по добре сложи от е32 не е 4ак толкова селско и не се набива мн на о4и

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Такива като автора на темата, не заслужават да карат БМВ
иначе, сложи липче от голфче или пасат, някое друго диодче на пръскалките на чистачките, не забравяй от тая ламаринка за вежтиде да си направиш и някви рацерски прагове, сложи и една пейка на багажника да има каде да кацат врабчетата,сложи колкото може по шумен ауспух. обърни внимание да сложиш някоя лепенка с надпис Тунинг, мунинг или маймунинг нещо такова.и най-важното е да лепнеш на няколко места ///М
иначе, сложи липче от голфче или пасат, някое друго диодче на пръскалките на чистачките, не забравяй от тая ламаринка за вежтиде да си направиш и някви рацерски прагове, сложи и една пейка на багажника да има каде да кацат врабчетата,сложи колкото може по шумен ауспух. обърни внимание да сложиш някоя лепенка с надпис Тунинг, мунинг или маймунинг нещо такова.и най-важното е да лепнеш на няколко места ///М
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
действай и не ги слушай..а кат стане маняшко,пусни снимки

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3