демонтаж и монтаж на маската(престилка)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
демонтаж и монтаж на маската(престилка)
здравейте колеги!
сма4ках си маската и мисля направо нова да слагам...защото мисля 4е новата е по рентабилна вместо тая да я изправям...
та гледах колата отдолу...свалих си4ко дифузорите и халогените,подкалниците,гледах и в реалом и форума погледнах оба4е немога да разбера как се сваля тая ламарина...
гледах маската никаде не виждам как да я сваля...прили4а ми на запресована...я някой който е свалял да помогне 4е аз явно съм неорентиран и немоа да разбера как се сваля маската...
мерси предварително!
сма4ках си маската и мисля направо нова да слагам...защото мисля 4е новата е по рентабилна вместо тая да я изправям...
та гледах колата отдолу...свалих си4ко дифузорите и халогените,подкалниците,гледах и в реалом и форума погледнах оба4е немога да разбера как се сваля тая ламарина...
гледах маската никаде не виждам как да я сваля...прили4а ми на запресована...я някой който е свалял да помогне 4е аз явно съм неорентиран и немоа да разбера как се сваля маската...
мерси предварително!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: демонтаж и монтаж на маската(престилка)
На предната броня има 2 квадратни пластмаски-капа4ета отстрани на регистрациония номер които се махат и под тях са болтовете които държат предната броня.Така е при 2-ен стоп с металната броня.
След като ги развиеш гайките също ив 2-та края на бронята има щипки с които се захваща и към калника ,смъкваш бронята ще видиш как с болтове е захваната престилката.Монтаж и демонтаж максимум 20-минути
След като ги развиеш гайките също ив 2-та края на бронята има щипки с които се захваща и към калника ,смъкваш бронята ще видиш как с болтове е захваната престилката.Монтаж и демонтаж максимум 20-минути
- zmeyo1986
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 39 1999г. М-паркет
- Мечтае да кара: G 55 AMG
ако колата е троен стоп свали и бронята и сам ще разбереш там се виждат болчетата за маската а ако е двоен .............
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
При троен стоп бронята се държи на 2 болта с еврейска звезда Т55. Бърка се под бронята. После маската е на рапидки - ще се ориентираш. Успех
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
Re: е30
еиии мерси ви
ще я разкоста тия дни!
троен стоп е
пак мерси колеги!

ще я разкоста тия дни!