Оптичен тунинг на Е34 Touring
Модератор: Технически модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Тези джанти остават засега и след месец-два - препръскване, че нещо съм я предобрил малко.
Като се съвзема, ще мисля за отвътре...

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Vlados написа:Тези джанти остават засега и след месец-два - препръскване, че нещо съм я предобрил малко.
Какво си предобрил, разтече ли се или

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
За мене е станало екстра... Не е кич, а си е финно барнато... Цвета поне на снимките изглежда супер... Искам да го видя и наживо... Според мене екстра ще и паснат едни опушени мигачи с черна хела... Дори в момента гледах направена такава да се продава... Отзад стоповете ти казах и преди това, че са станали супер ...
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
изглежда ми чудесно! Отпред обаче си е много висока...евентуално ако още има кеш джанта с борд...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Vlados
- с две лица
-
jullydjs написа:Какво си предобрил, разтече ли се или
Понеже ми спряха отпуската и нямаше да имам време и друга възможност преди събора, реших да я боядисаме без да е пръсната цялата с филер...естествено появиха се разни очертания

Все пак по-добре така и на събора, отколкото с петниста хиена пред блока

Хмм, висока ли? Да беше ме видял днес колко време слизах от един бордюр. Мерихме - точно пръст и половина преди да задере (а имаше полегат наклон от цимент)vectra написа:изглежда ми чудесно! Отпред обаче си е много висока...евентуално ако още има кеш джанта с борд...
Цвета стана точно както исках: на светло - един тон по тъмно с много перли, а на сумрак - почти черна. Иначе мигачите са си опушени - на снимките се виждат, само черната хела ми липсва.SaSo написа:За мене е станало екстра... Не е кич, а си е финно барнато... Цвета поне на снимките изглежда супер... Искам да го видя и наживо... Според мене екстра ще и паснат едни опушени мигачи с черна хела... Дори в момента гледах направена такава да се продава... Отзад стоповете ти казах и преди това, че са станали супер ...
П.С. Тази вечер сложих решетките и веждите, сега сме намръщени...
Последна промяна Vlados на 21 Апр 2009, 23:48, променена общо 1 път
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
хахахах , тогава я вдигни отзад, защото ми изглежда леко клекнала, което малко й разваля стойката...дай снимки как е намръщена сега. Поздрави
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Postman написа:Знам, че не е евтино колкото добавките, но оригиналния М-пакет за мен е най-стилния оптичен тунинг за комбито. Той е едва забележим за непознавач защото не се натрапва с агресивната си линия, каквато например имат елементите от снимката (агресивна по мое скромно мнение). Познавачите пък го разпознават веднага и подозирам, че моментално би им докарал усмивка на лицето. Освен това подозирам, че оригиналния М-пакет (брони, прагове и огледала) е тестван аеродинамично и в този смисъл не влошава стабилността при висока скорост - нещо, което не знаеш за настоящите елементи.
И последно - всичко от М-пакета пасва идеално върху купето на колата и не изисква преработка, освен пробиването на праговете за монтажните щипки.
Като гледам цените в Продава, една сума от 1000 - 1100 лв. ми се струва реалистична за броните, праговете и огледалата (в момента има задна броня за 350 и огледала за 120), отделно 1000 лв за джантите (също ги има в Продава в идеално според мен състояние ).
Ако ти е спешно вече е друг въпрос...
На абсолютно същото мнение съм

И докато не си купя ///М5 туринг няма да спра като ///vlado да се любувам на Явор на комбито

Георги Пенчев
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Момчета, аз съм най-малкият - набор 89, но и на мен не ми се нравят праговете нещо. Иначе предната добавка и веждите мисля, че ще стоят готино 

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
Харесва ми и то много, но и на мен ми излежда много вирната от пред както и бих предпочетл стоповете и страничния мигач да са бели, въпреки че в българия още не съм виждал тоуринг с бял мигач на стопа... а за отпред оригинална черна хела, в комбинация с тази джанта
която в момента се продава от колегата слипкнот и то на доста разумна цена
. Мечти... 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
имам само 3 забележки:
1. Джантите - защо загрозявате масово колите с е39-ви джанти, оргинални е34-ви има далеч по-красиви, и цените са нормални, например живко продава оргинален ббс 16-ка за 400 лева, аз за мойто взех точно такива пак за същите пари и то 5 на брой като нови с капачките
Съветвам те при първа възможност да ги разкараш тия джанти и да сложиш някакви оргиналдъ
или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин, и даже още ме е яд че си продадох мерцедесовите 16-ки
2. Мигачите и стоповете - по начало на е34 комби черни стопове или различни от оргиналните или с бял мигач не й седят, отпред ти прябват бели опушени, а отзад ако не с бял мигаш поне оргинални, с черната хела която си замисли/ мисля че така бе писал някъде/ колата ще стане един път.
третата забележка нещо я забравих обаче
в заключение ще кажа че колата с още много малко ще стане супер
1. Джантите - защо загрозявате масово колите с е39-ви джанти, оргинални е34-ви има далеч по-красиви, и цените са нормални, например живко продава оргинален ббс 16-ка за 400 лева, аз за мойто взех точно такива пак за същите пари и то 5 на брой като нови с капачките

2. Мигачите и стоповете - по начало на е34 комби черни стопове или различни от оргиналните или с бял мигач не й седят, отпред ти прябват бели опушени, а отзад ако не с бял мигаш поне оргинални, с черната хела която си замисли/ мисля че така бе писал някъде/ колата ще стане един път.
третата забележка нещо я забравих обаче

в заключение ще кажа че колата с още много малко ще стане супер

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
VesoPesa написа:или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин
Да разбирам ли ,че и за AC-тата мислиш същото ,щото не съм баш баш много съгласен ...за справка галерията

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
JIKI_RACER написа:VesoPesa написа:или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин
Да разбирам ли ,че и за AC-тата мислиш същото ,щото не съм баш баш много съгласен ...за справка галерията
Шницелите ги бях забравил, но дори и те не седят на всякак кола така както азев-а

Аз си мисля,че за направата на тези надбавки за броните е използван калъп от оригиналния на М.....
.Ако е така- за сполучлив краен ефект зависи от майстора,който ги е изработвал и от този,който ги е прикачал за броните.На тази кола ,като познавам претенцийте на собственика си мисля ,че тези неща са спазени.
Гласувах -ЗА.

Гласувах -ЗА.
- Vlados
- с две лица
-
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5