Оптичен тунинг на Е34 Touring

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Харесва ли ви оптичен тунинг на Е34 комби

Харесва ми
42
47%
Не ми харесва
36
40%
Не мога да преценя
12
13%

Общо гласове : 90
старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 21 Апр 2009, 9:28

Eкстра адаш ... много добро освежаване.Сега какво следва?Голям бъбрек?Джанти тези които са на нея или други :?:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 21 Апр 2009, 22:29

Тези джанти остават засега и след месец-два - препръскване, че нещо съм я предобрил малко. :confused:
Като се съвзема, ще мисля за отвътре... :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 21 Апр 2009, 23:22

Vlados написа:Тези джанти остават засега и след месец-два - препръскване, че нещо съм я предобрил малко. :confused:
Като се съвзема, ще мисля за отвътре... :roll:

Какво си предобрил, разтече ли се или :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 21 Апр 2009, 23:32

За мене е станало екстра... Не е кич, а си е финно барнато... Цвета поне на снимките изглежда супер... Искам да го видя и наживо... Според мене екстра ще и паснат едни опушени мигачи с черна хела... Дори в момента гледах направена такава да се продава... Отзад стоповете ти казах и преди това, че са станали супер ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 21 Апр 2009, 23:36

изглежда ми чудесно! Отпред обаче си е много висока...евентуално ако още има кеш джанта с борд...
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 21 Апр 2009, 23:38

jullydjs написа:Какво си предобрил, разтече ли се или :?:

Понеже ми спряха отпуската и нямаше да имам време и друга възможност преди събора, реших да я боядисаме без да е пръсната цялата с филер...естествено появиха се разни очертания :confused: (много хора не ги виждат, ама на мен ми вадят очите)
Все пак по-добре така и на събора, отколкото с петниста хиена пред блока ;)
vectra написа:изглежда ми чудесно! Отпред обаче си е много висока...евентуално ако още има кеш джанта с борд...
Хмм, висока ли? Да беше ме видял днес колко време слизах от един бордюр. Мерихме - точно пръст и половина преди да задере (а имаше полегат наклон от цимент)
SaSo написа:За мене е станало екстра... Не е кич, а си е финно барнато... Цвета поне на снимките изглежда супер... Искам да го видя и наживо... Според мене екстра ще и паснат едни опушени мигачи с черна хела... Дори в момента гледах направена такава да се продава... Отзад стоповете ти казах и преди това, че са станали супер ...
Цвета стана точно както исках: на светло - един тон по тъмно с много перли, а на сумрак - почти черна. Иначе мигачите са си опушени - на снимките се виждат, само черната хела ми липсва.
П.С. Тази вечер сложих решетките и веждите, сега сме намръщени...
Последна промяна Vlados на 21 Апр 2009, 23:48, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 21 Апр 2009, 23:48

хахахах , тогава я вдигни отзад, защото ми изглежда леко клекнала, което малко й разваля стойката...дай снимки как е намръщена сега. Поздрави
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Апр 2009, 8:20

Postman написа:Знам, че не е евтино колкото добавките, но оригиналния М-пакет за мен е най-стилния оптичен тунинг за комбито. Той е едва забележим за непознавач защото не се натрапва с агресивната си линия, каквато например имат елементите от снимката (агресивна по мое скромно мнение). Познавачите пък го разпознават веднага и подозирам, че моментално би им докарал усмивка на лицето. Освен това подозирам, че оригиналния М-пакет (брони, прагове и огледала) е тестван аеродинамично и в този смисъл не влошава стабилността при висока скорост - нещо, което не знаеш за настоящите елементи.
И последно - всичко от М-пакета пасва идеално върху купето на колата и не изисква преработка, освен пробиването на праговете за монтажните щипки.
Като гледам цените в Продава, една сума от 1000 - 1100 лв. ми се струва реалистична за броните, праговете и огледалата (в момента има задна броня за 350 и огледала за 120), отделно 1000 лв за джантите (също ги има в Продава в идеално според мен състояние ).

Ако ти е спешно вече е друг въпрос...

На абсолютно същото мнение съм :D
И докато не си купя ///М5 туринг няма да спра като ///vlado да се любувам на Явор на комбито 8) Няма по съвършенна оптика от ///Мковата за мен ... Живота на Е34 премина пред мен , от излизането й през 1988 година когато четох за нея в Авто Мото Свят , до слизането й от конвейрите през 1995 година - години тестове във всички авторитетни немски списания.През тези години имаше оптично модифицирани модели на най-известните Немски тунери , все фирми от сой както се казва ,но никой така и не изкара нещо което да е поне толкова красиво ,както оригиналния спортен пакет по мое мнение :roll:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530 xDrive '13

Мнение от piNky » 23 Апр 2009, 10:06

Момчета, аз съм най-малкият - набор 89, но и на мен не ми се нравят праговете нещо. Иначе предната добавка и веждите мисля, че ще стоят готино ;)

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 23 Апр 2009, 10:42

Харесва ми и то много, но и на мен ми излежда много вирната от пред както и бих предпочетл стоповете и страничния мигач да са бели, въпреки че в българия още не съм виждал тоуринг с бял мигач на стопа... а за отпред оригинална черна хела, в комбинация с тази джанта
Изображение която в момента се продава от колегата слипкнот и то на доста разумна цена :roll: . Мечти... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 23 Апр 2009, 11:24

имам само 3 забележки:
1. Джантите - защо загрозявате масово колите с е39-ви джанти, оргинални е34-ви има далеч по-красиви, и цените са нормални, например живко продава оргинален ббс 16-ка за 400 лева, аз за мойто взех точно такива пак за същите пари и то 5 на брой като нови с капачките ;) Съветвам те при първа възможност да ги разкараш тия джанти и да сложиш някакви оргиналдъ ;) или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин, и даже още ме е яд че си продадох мерцедесовите 16-ки :confused:
2. Мигачите и стоповете - по начало на е34 комби черни стопове или различни от оргиналните или с бял мигач не й седят, отпред ти прябват бели опушени, а отзад ако не с бял мигаш поне оргинални, с черната хела която си замисли/ мисля че така бе писал някъде/ колата ще стане един път.

третата забележка нещо я забравих обаче :mhihi:

в заключение ще кажа че колата с още много малко ще стане супер :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 23 Апр 2009, 11:32

VesoPesa написа:или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин

Да разбирам ли ,че и за AC-тата мислиш същото ,щото не съм баш баш много съгласен ...за справка галерията 8)
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 23 Апр 2009, 11:35

JIKI_RACER написа:
VesoPesa написа:или в краен случей Азев - това е единствената афтермаркет джанта която седи на всяка една кола по уникален начин

Да разбирам ли ,че и за AC-тата мислиш същото ,щото не съм баш баш много съгласен ...за справка галерията 8)

Шницелите ги бях забравил, но дори и те не седят на всякак кола така както азев-а ;) но на е34 са да си е** майката :twisted:

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 23 Апр 2009, 13:37

Аз си мисля,че за направата на тези надбавки за броните е използван калъп от оригиналния на М..... :roll: .Ако е така- за сполучлив краен ефект зависи от майстора,който ги е изработвал и от този,който ги е прикачал за броните.На тази кола ,като познавам претенцийте на собственика си мисля ,че тези неща са спазени.
Гласувах -ЗА.

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 26 Апр 2009, 18:16

За сега е това, след събора ще има корекции...

ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34