324тд-водата чезне без следа
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
324тд-водата чезне без следа
Здравейте колеги ,след толкова време прекарани с мойта красавица (дори вече обурудвана с нови дискове и накладки) напоследак един наболял проблем взе да взема връх.Карам си колата и водата чезне някъде без следа ,замервахме газове в системата ,гарнитурата здрава.
Забелязал съм че докатоа има вода в системата не надува и не грее ,оабче като изчезне4 тая вода някъде и няма как аз да го забележа освен като почне да грее,водата никва я няма дори без следа и маркучите кат камък(но доколкото разбирам си е нормално да прави въздушна възглавница ,щото въздуха се разширява.
Възможно ли е да има цепнатина някъде толкова малка че да се изпарява ,какво мога да сложа като оцветител за да се види от къде аджаба се изпарява водата днеска пътувах до сандански за 600 км кам 5 л вода.
Моля дайте съвет
Забелязал съм че докатоа има вода в системата не надува и не грее ,оабче като изчезне4 тая вода някъде и няма как аз да го забележа освен като почне да грее,водата никва я няма дори без следа и маркучите кат камък(но доколкото разбирам си е нормално да прави въздушна възглавница ,щото въздуха се разширява.
Възможно ли е да има цепнатина някъде толкова малка че да се изпарява ,какво мога да сложа като оцветител за да се види от къде аджаба се изпарява водата днеска пътувах до сандански за 600 км кам 5 л вода.
Моля дайте съвет
e30
аз имах същият проблем,като ми надуха главата на повече атмосвери и излезе много малка незабележима цепка от където е губила вода.тук при нас в казанлък има едни Майстори които се занимават само с глави.ако искаш мога да ти дам телефона да им звъннеш(маниаци са,правят ги перфектно и с гаранция)поздрави
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Седя гледам темата, едно ми става кофти друго съм ти съпричастен щото и моята прави така, антифриза чезне, примерно литър на 500км.
Митак може ли да е гарнитурата на главата ? Има вариант да отива в цилиндъра и да го изгаря колата, а и ти ако си доливаш вода вече антифриз няма и пушека няма да е бял който излиза през ауспуха.
Водната помпа може да тече, дупка в радиатора, наблюдавай за течове на студен мотор или за съсссскане като е загряла.
Ако има теч от някой маркуч и е спукан е най най добре, ама тва с много гледане, освен ако няма и др. диагностични методи.
Митак може ли да е гарнитурата на главата ? Има вариант да отива в цилиндъра и да го изгаря колата, а и ти ако си доливаш вода вече антифриз няма и пушека няма да е бял който излиза през ауспуха.
Водната помпа може да тече, дупка в радиатора, наблюдавай за течове на студен мотор или за съсссскане като е загряла.
Ако има теч от някой маркуч и е спукан е най най добре, ама тва с много гледане, освен ако няма и др. диагностични методи.
Последна промяна deyan-enchev на 22 Апр 2009, 15:45, променена общо 2 пъти
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
5 л за 600 км е доста. не че разбирам кои знае колко ,но ще споделя какво ставаше при мен. И сега на е30 и на Е36 цата го имах проблема. Мокри под шофиорската стелка и като полвзам парното наи вече намаляваше теността .. доста
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Идеята ми е че с невъоръжено око няма как да се види от къде тече ,с запален мотор на място колата не пипа обаче като тръгна (както ся на дълъг път) и капачката се отвори единия път и изхвърли всичката вода,по точно колко е останало.,да зема няква течност цветна която да не вреди на системата и от където излиза вода да се види.Деянски ,незнам не ми се мисли най страшното че много мие присърце колата и всички ме карат да я продавам за части да съм я засилвал в някое дърво и т.н.Обаче нямам аз такова намерение.Колегата hinca мида де номер на човек който разбира трябва в най близки дни да се види какво може да се направи.,но първо ще проверя за течове за да съм сигурен,както казаха едни майстори бмв тата с амного тръдни за обезвъздушаване,,така че може да се е получила възглавница някъде и да изхвърля водата,,при положение че гарнитурата не е издухана,няма газове в антифриза и няма налични течове по системата остава едно -нещо спукано,А за тапите не знам като гледам са си там и са здрави а може наистина и оттам да тече ще погледна все пак има налягане ще се види.
Деянски моля те сподели за водната помпа ,,защото преди време я бях свалял плщс тялото за д ая чистя и да видя дали е с пластмасовите перки но се оказа че е от най хубавите с метална турбина..и после я бях запечатал с Гурко ли беше течна гарнитура.
Деянски моля те сподели за водната помпа ,,защото преди време я бях свалял плщс тялото за д ая чистя и да видя дали е с пластмасовите перки но се оказа че е от най хубавите с метална турбина..и после я бях запечатал с Гурко ли беше течна гарнитура.
6 мнения
• Страница 1 от 1