Проблем с газовия инжекцион..
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
http://caravelgas.com/index.html да уточня че става въпрос за icom JTG
И тва е единствената фирма която открих да се занимава с тази марка ..така че в петък живи и здрави заминавам там..
И тва е единствената фирма която открих да се занимава с тази марка ..така че в петък живи и здрави заминавам там..
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ако не ти свършат работа ми с еоабди ти кажем када да одитеш при едни комши спезиализирани в тая деиност и за момента са първите хора които монтират инжекциони с вте4нена гас и тн и тн 0883388368

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
dizelboy написа:ако не ти свършат работа ми с еоабди ти кажем када да одитеш при едни комши спезиализирани в тая деиност и за момента са първите хора които монтират инжекциони с вте4нена гас и тн и тн 0883388368
колко пари струва това удоволствие течна газ?

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:dizelboy написа:ако не ти свършат работа ми с еоабди ти кажем када да одитеш при едни комши спезиализирани в тая деиност и за момента са първите хора които монтират инжекциони с вте4нена гас и тн и тн 0883388368
колко пари струва това удоволствие течна газ?
3 бонбона си4ко с калибриране на дузи си4ко как си требе миналата седмица излезна първия мерцедес 12 цилиднрово животно вари на копеле и катери още 15 коня от горе

това удоволствие струва от 3000лв нагоре. Само че разликата от втечнената и обикновената газ нема место за сравнение. А колега мерси за отзива..щти се обадя на всяка цена,че се побърках от как колата ми не работи на газ сека вечер сънувам кошмари баси мамата.
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
danko написа:това удоволствие струва от 3000лв нагоре. Само че разликата от втечнената и обикновената газ нема место за сравнение. А колега мерси за отзива..щти се обадя на всяка цена,че се побърках от как колата ми не работи на газ сека вечер сънувам кошмари баси мамата.
нема се плашиш за тва сме тука

Колеги имам мнооогоооо, ама мнооогоооо дразнещ проблем с газта . Обаче ми е неудобно да пускам тема, затова пиша тук
.
Двигател : М50Б20
Газ: Газов инжекцион - Stargas/Simgas
Проблем : придърпва
Значи проблема е, че ми придърпва /прекъсва много дразнещо. Интересното е , че го прави само при определени условия. В градски условия не се усеща , усеща се като тръгна по магистралата и се опитам да карам лекичко - 120-130. След 5 мин каране с такова темпо почва да прекъсва та се не трае. Интересното е , че като натисна колата и почва да върви гладко. Ако скоростта ми не пада под 150-160км/ч върви гладко. Пробвах и на макс. с 200-210 - също върви гладко . Като я върна на 120-130 и пак почва да придърпва
.
Някой да има идея ? 25К км съм минал без да съм правил нищо по газта, освен смяна на филтъра на газта. Може би има нужда от профилактика ?

Двигател : М50Б20
Газ: Газов инжекцион - Stargas/Simgas
Проблем : придърпва
Значи проблема е, че ми придърпва /прекъсва много дразнещо. Интересното е , че го прави само при определени условия. В градски условия не се усеща , усеща се като тръгна по магистралата и се опитам да карам лекичко - 120-130. След 5 мин каране с такова темпо почва да прекъсва та се не трае. Интересното е , че като натисна колата и почва да върви гладко. Ако скоростта ми не пада под 150-160км/ч върви гладко. Пробвах и на макс. с 200-210 - също върви гладко . Като я върна на 120-130 и пак почва да придърпва

Някой да има идея ? 25К км съм минал без да съм правил нищо по газта, освен смяна на филтъра на газта. Може би има нужда от профилактика ?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми дам иди ти го прегледат може свещи да требват малко профилактика нема да е илишна и некоия друга настрои4ица 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2