Нивомата светва при по висока скорост...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Нивомата светва при по висока скорост...
Здравейте колеги, като карам с по висока скорост примерно 100 и нагоре на таблото светва една оранжева лампа която представлява контур на автомобил с две стрелкички вътре сочещи нагоре и надолу намира се в дясно от лампичката на диференциала, бихте ли ми казали ако имате идея какво означава това ?
От около месец карам е39 и още има неща които са ми чужди явно
гугълвах но неуспях да намеря тази индикация какво значи 
От около месец карам е39 и още има неща които са ми чужди явно

Последна промяна yakomir на 21 Апр 2009, 22:49, променена общо 1 път
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
това е лампата за ниворегулиращото окачване комбитата са на такова както и някои седани твоята каква е
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
седан...
Тази индикация за какви проблемации подсказва ? какво ми е прецакано по окачването, или самия датчик.
Проявява се като се засиля с поне 90 100 след минута някъде, в градски условия само един път ми е просветвало на околовръстното на правия участък, инъче днес като се качих на магистралата и си изгря и не спря докато не пристигнах
Тази индикация за какви проблемации подсказва ? какво ми е прецакано по окачването, или самия датчик.
Проявява се като се засиля с поне 90 100 след минута някъде, в градски условия само един път ми е просветвало на околовръстното на правия участък, инъче днес като се качих на магистралата и си изгря и не спря докато не пристигнах
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Тази екстра я имат комби моделите и тези със заводски теглич.
Трябва да я прочетеш на диагностика и ако проблема не е нещо значително прави се че не го виждаш.
Пробвай да откачиш акумулатора за повече време трябва след няколко часа задницата да падне до долу след като го закачиш започва веднага да се повдига.
Трябва да я прочетеш на диагностика и ако проблема не е нещо значително прави се че не го виждаш.
Пробвай да откачиш акумулатора за повече време трябва след няколко часа задницата да падне до долу след като го закачиш започва веднага да се повдига.

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Току що се досетих защо му го дава това на колегата yakomir. Неговият двигател е трансплантиран от комби и може би и таблото е сменяно и или и още нещо и съответно затова му дава тая грешка сигурно търси тия неща за комбито отзаде ама не ги намира щото си седан. Колегата yakomir е нов във форума с него бяхме заедно на събора. Колега може да пуснеш малко снимчици на твоита птичка да я видят колегите. 

7 мнения
• Страница 1 от 1