Черни Бъбреци за Е34?От къде
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520; E39 520; E36 318
Черни Бъбреци за Е34?От къде
Здравейте! Христос Воскресе! Пожелавам на всички да сме живи и здрави и най-вече живи, щот много здрави си отидоха:)
Та въпроса ми е как мога трайно да направя хромираните(никелирани..what ever) елементи по моята Е34-ка черни? В случая пробвах с бъбреците - спрей черен мат...
падна...Търсих в форума през търсачката"бъбреци", " бъбреци Е34" ама има такива само за Е36. А искам и никела около прозорците да е черен..може да ви се стори тъпо ама мене ме кефи
. Ще съм благодарен ако ме упътите! Щото претапицирах салона-черна кожа; таван, задна кора, сенници, колонки-черен плат...и много ми се ще и тва...Та Благодаря за разбирането!
Та въпроса ми е как мога трайно да направя хромираните(никелирани..what ever) елементи по моята Е34-ка черни? В случая пробвах с бъбреците - спрей черен мат...

...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute
http://www.vbox7.com/play:7199fc05

BMW E34 M5 Tribute

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Ти директно върху никела ли пръска със черния спрей?
Първо трябва да се изшкури... със много, много ситна шкурка.
А за лайстните предлагам ти да разгледаш подфорум "Продава" от Е34ки на части... дори и да са блъснати някъде все от 2 ше намериш всичките лайстни за твоята.
Успех!

Първо трябва да се изшкури... със много, много ситна шкурка.
А за лайстните предлагам ти да разгледаш подфорум "Продава" от Е34ки на части... дори и да са блъснати някъде все от 2 ше намериш всичките лайстни за твоята.
Успех!

E34, E38
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Всички никелирани и хромирани части се продават оригинално и в цвят черен или черен мат, в зависимост от това как и къде са разположени. Поръчваш и се кефиш, но ще ти струва доволно ... ако не те притесняват кинтите, няма проблем 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
зимаш водна шкурка шкуриш минаваш с кореселин(амб)и пръскас със спрея
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Само да попитам, аз лесно ще ги сваля лайсните, ама после не се ли слагат трудно ?
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
определено си се насочил към шадоу лайн
всички лайсни лесно се свалят(на предните врати ...
мисля че се сваляха огледалата)...проблема е на голямата лаисна над вратите(когато дойде времето да я монтираш),че има едни пластмаски много лесно се чупят
...но предполагам може да се намерят нови
давай смело напред

всички лайсни лесно се свалят(на предните врати ...

...но предполагам може да се намерят нови

давай смело напред

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Черни Бъбреци за Е34?От къде
имам оригинален шадоу лайн комплект без предните бъбреци-мога да ти го дам на промоцияcomeon1985 написа:Здравейте! Христос Воскресе! Пожелавам на всички да сме живи и здрави и най-вече живи, щот много здрави си отидоха:)
Та въпроса ми е как мога трайно да направя хромираните(никелирани..what ever) елементи по моята Е34-ка черни? В случая пробвах с бъбреците - спрей черен мат...падна...Търсих в форума през търсачката"бъбреци", " бъбреци Е34" ама има такива само за Е36. А искам и никела около прозорците да е черен..може да ви се стори тъпо ама мене ме кефи
. Ще съм благодарен ако ме упътите! Щото претапицирах салона-черна кожа; таван, задна кора, сенници, колонки-черен плат...и много ми се ще и тва...Та Благодаря за разбирането!

- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
Благодарско! Ще ти се обадя да ми кажеш за цена. Ама може би ще е към края на месеца...ако не са продадени
, че незнам защо ама пети чифт задни гуми ми заминава и пак ще трябва да купувам...
P.S.
"Тва с гумите май е проблем само при нашта болест наречена BMW"

P.S.
...не можеш да промениш картите, които са ти раздадени...но можеш да промениш начина, по който да ги изиграеш...
BMW E34 M5 Tribute

BMW E34 M5 Tribute

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Черни Бъбреци за Е34?От къде
Това е решението ... със спрей рано или късно ще се обели.bmwfena написа:имам оригинален шадоу лайн комплект без предните бъбреци-мога да ти го дам на промоцияcomeon1985 написа:Здравейте! Христос Воскресе! Пожелавам на всички да сме живи и здрави и най-вече живи, щот много здрави си отидоха:)
Та въпроса ми е как мога трайно да направя хромираните(никелирани..what ever) елементи по моята Е34-ка черни? В случая пробвах с бъбреците - спрей черен мат...падна...Търсих в форума през търсачката"бъбреци", " бъбреци Е34" ама има такива само за Е36. А искам и никела около прозорците да е черен..може да ви се стори тъпо ама мене ме кефи
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
то се пребиха да ги купуват тиа шадоу-киcomeon1985 написа:Благодарско! Ще ти се обадя да ми кажеш за цена. Ама може би ще е към края на месеца...ако не са продадени, че незнам защо ама пети чифт задни гуми ми заминава и пак ще трябва да купувам...
![]()
![]()
![]()
P.S.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
ako пръскаш със спрей за 4-5 лева, както и да подготвяш основата, пак ще се олющи... иска си запечатване отгоре, иначе НЕ става.
- comeon1985
- кандидат ентусиаст
-
Извинявам се на всички ама от три дена нема нет
Е сега го пускат....Значи на колегата с лайсните ОБЕЩАВАМ да звънна(мн. сори ) а на всички останали...спрейчето си върши работа
сложил съм го в багажника и си пръскам на воля......оно се люпи аз си пръскам
"Вънка нек си вали я съм си добре на сушинка" Аиде лека нощ на всички, че стана никое време 

BMW E34 M5 Tribute

BMW E34 M5 Tribute

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2