Как да си направим "залъгалки" за ксенон?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
с тези крушки на осрам или филипс няма да има голяма разлика от обикновенните,въобще неса синъо-бели а са си направо жълтиkriso85 написа:panter написа:А я кажете за габаритите който са 5 вата, а всичките диодни габаритчета който се предлагат на българския пазар са най много по 1,5 вата! как да излъжем компютъра в този случай ? Постоянно ми показва, че са ми изгорели крушките отпред !
Купуваш си синьо-бели габарити на Филипс или Осрам и нямаш проблемДиода си дава грешка винаги
И е много кофти че мигача свети постоянно като ти е прецакан габарита

- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 318 i
milennyc написа:Аз бих опитал това
http://bmwtips.com/tipsntricks/CheckLow ... eamfix.htm
Колега това е точния отговор. При мен работи доста дълго време без проблем. Даже съм го описъл в тема тук във форума, но явно никой не ползва търсачката и не чете!
- panter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 320D 163 hp
krasy1982 написа:milennyc написа:Аз бих опитал това
Колега това е точния отговор. При мен работи доста дълго време без проблем. Даже съм го описъл в тема тук във форума, но явно никой не ползва търсачката и не чете!
И ти кво предлагаш - да си го направя сам ли ??? Аз ако можех да го направя сам нямаше изобщо да питам, а щях да направя такава джаджа и даже да изкарам малко парички от това нещо защото предполагам на доста колеги от форума ще им свърши работа и са готови да дадат пари за това и не могат да си го направят !!!
kriso85 написа:panter написа:А я кажете за габаритите който са 5 вата, а всичките диодни габаритчета който се предлагат на българския пазар са най много по 1,5 вата! как да излъжем компютъра в този случай ? Постоянно ми показва, че са ми изгорели крушките отпред !
Купуваш си синьо-бели габарити на Филипс или Осрам и нямаш проблемДиода си дава грешка винаги
И е много кофти че мигача свети постоянно като ти е прецакан габарита
дай некъв линк или нещо от рода да придобия представ за какво ми говориш ! Къде ги продават тея габарити на филипс или осрам и кви пари са ?

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
около 12-13лв са двете,ама както казах по-горе несе различават от обикновенните
най-добре си е CCFL Angel ayes 

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
milennyc написа:Аз бих опитал това
@milennyc точно за това става въпрос, ако някой се навие да го преведе с 2 думи ще е полезно.
Колкото до това да дадем 25лв и да не се занимаваме, въпрос на избор, аз лично искам сам да си го направя!
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
колега какво толкова да превеждаме всичко там е дадено с картинки. Ако искаш може да погледнеш линка и да си го направиш
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
krasy1982 написа:колега какво толкова да превеждаме всичко там е дадено с картинки. Ако искаш може да погледнеш линка и да си го направиш
колега без лоши чувства прегледах TEMATA, която така и "никой не намери с търсачката" и стигам до извода, че и ти преди да комуникираш с @RAFF на ЛС едва ли си знаел какво е:
Parts: All the parts can be obtained from Radioshack.
2 - 3x2x1.5 inch project boxes
4ft - wire
4 - crimp connectors
2 - 12 volt relays that provide a closed circuit during loss of power. Radioshack part# 275-218
2 - 12volt 20watt halogen light bulbs
Смятам, че затова е форум да обсъждаме и да помагаме, а не да си мерим пишките, така че ако имаш желание помогни, все пак не на всички им лепнат езиците, макар да имат желание!
- krasy1982
- кандидат ентусиаст
-
Написах едно ръководство http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 58#1591358 за всички които не можаха да се справят сами. Само да отбележа че това е залъгалка за ксенон. Незнам дали ще сработи с габаритите ако и сложите диоди вместо крушки
Надявам се този път всички да сте доволни

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
panter написа:дай некъв линк или нещо от рода да придобия представ за какво ми говориш ! Къде ги продават тея габарити на филипс или осрам и кви пари са ?
http://krushki.hit.bg/bluevision7.htm
Мисля че в Вари2000 имат пълната гама на Филипс крушките.
Осрам може да намериш в Ауто+, но филипса е по-добре.
Ако ксенона ти е 4300к или 5000к ще получиш задоволителен ефект (поне според мен)
ПП: също така Филипс имат и нови серии крушки ( Кристал Брайт), които са цял комплект (габарити, къси и дълги, но ги има и по-отделно), който пише че са с 4300к цветна температура.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BlackManz
- младши ентусиаст
-
krasy1982 написа:Написах едно ръководство http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 58#1591358 за всички които не можаха да се справят сами. Само да отбележа че това е залъгалка за ксенон. Незнам дали ще сработи с габаритите ако и сложите диоди вместо крушки
Според мен това беше целта на темата, на разбираем български да се обясни как точно се прави и кое какво е, а не "аз тикнах кондензатор, а то трябвало резистор"

ЕВАЛА ЗА РЪКОВОДСТВОТО КРАСИ

- panter
- кандидат ентусиаст
-
А я ми кажете какво ще стане ако сложа 10 ватови крушки на габаритите ? Дали е опасно или просто ще свети по силно ??? Защото си намерих едни 10 вата 12 волта обаче пише на опаковката " халогенна крушка" ама са без цокъл !!!
Нещо такова

Нещо такова

- panter
- кандидат ентусиаст
-
А я ми кажете какво ще стане ако сложа 10 ватови крушки на габаритите ? Дали е опасно или просто ще свети по силно ??? Защото си намерих едни 10 вата 12 волта обаче пише на опаковката " халогенна крушка" ама са без цокъл !!!
Айде бе никой ли не знае

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
panter написа:А я ми кажете какво ще стане ако сложа 10 ватови крушки на габаритите ? Дали е опасно или просто ще свети по силно ??? Защото си намерих едни 10 вата 12 волта обаче пише на опаковката " халогенна крушка" ама са без цокъл !!!
Айде бе никой ли не знае
слагай не се плаши най много да ти изпише на компа ,че имаш изгоряла лампа ама едва ли

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колеги, днес докато се рових из e46fanatics.com попаднах на едно решение което "фанатиците" са намерили за проблема със светещата индикация на борд-а за изгоряла крушка, решението е в махането на бушон номер 32, по този начин явно лайт модула не прави проверка на крушките и съответно индикацията на борд-а не свети. Надявам се информацията ще е полезна за всеки които има проблеми с индикацията за изгоряла крушка 

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3