ТДС извън града

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 21 Апр 2009, 17:13

BMW-E39 написа:това е мнението на Никола, един от наи добрите маистори у тоя форум, аз няма да коментирам да нема засегнати :>

sachs написа:....а и няма нужда да го видя тоя умрел тдс за да знам кво му е.вервай ми ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тия майстори дето гледат на кристални топки и ти дават диагноза преди да са видели колата ги знаеме.. те са останаха без работа повечето.. не знам кой е Никола но ако така работи.. по добре да стане синоптик :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 21 Апр 2009, 17:18

Giorceto написа:
BMW-E39 написа:това е мнението на Никола, един от наи добрите маистори у тоя форум, аз няма да коментирам да нема засегнати :>

sachs написа:....а и няма нужда да го видя тоя умрел тдс за да знам кво му е.вервай ми ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тия майстори дето гледат на кристални топки и ти дават диагноза преди да са видели колата ги знаеме.. те са останаха без работа повечето.. не знам кой е Никола но ако така работи.. по добре да стане синоптик :)

Колега на 100% си прав това написах и аз няколко поста преди твоя ама има тука шарани дето им вярват на такива 'МАЙСТОРИ' и после взимат гредата

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 21 Апр 2009, 18:31

Все повече се убеждавам, че подфорум Е39 ще заеме мястото на Е36 по оффтопик.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 21 Апр 2009, 19:17

То просто няма какво повече да се каже в този подфорум. Има 50 страници с теми, от които повечето се повтарят по няколко пъти. Така че остава оф топик :)

Предишна

Назад към E39