И аз се сдобих с Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
E30_M_Tech_ll написа:а знаеш ли историята на тая кола?![]()
или заека ти я спести... както си спести да ми върне едни пари ама тва е друга тема...
някъде имаше снимки като я купува колата за 1300 лв от една заложна.... задната броня полвината я нямаше отпред имаше удар целия капак беше крив и единия калник. имаше някви смешни прагове направени от ламарина леко ударена на ъпкант(то май до последно си ги имаше само че бяха боядисани черни ) мотора супер зле като го запали и можеш да го чуеш на 2 км как му чукат повдигачите
![]()
след 1-2 кг кит и още толкоз боя колата заприлича на нещо но мотора си остана така, след това и сложиха друг моторне знам дали ти е споменал че номера на двигателя ти и тоя в талона се различават съвсем малко
после я удари в един бордюр докато е прайл нещаснти опити за дрифт и в следствие на удара носача стана на осмица след което го смени но и рейакта му е сдала багажа предпоалгам си забелязал луфта
че тя ще е поървото нещо от което трябва да почнеш ремонтите .... и докато стигнеш до там че да си купуваш мтехник ще си се отказал милйон пъти от тоя курник....
инъче да ти е честита и да те исакра колкот време може повече
а забравих да спомена после един кадет му отнесе предницата като излизаше от под аспаруховия мост и почти я беше засилил към вторични тая кола като някъв майстор се хвана да я направи и от тогава не съ м я виждалкак е станала пусни реални снимки

бахти филма

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
То ако има някой, който да си вярва, че Е30ката му не е преживяла нито един удар, то той е наивник...
За всичките им тези 20години на тези автомобили, все веднъж са били удряни. Не че има нещо лошо в това, просто все пак не трябва да бъдем наивни нали.
За всичките им тези 20години на тези автомобили, все веднъж са били удряни. Не че има нещо лошо в това, просто все пак не трябва да бъдем наивни нали.

- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
E30_M_Tech_ll написа:а знаеш ли историята на тая кола?![]()
или заека ти я спести... както си спести да ми върне едни пари ама тва е друга тема...
някъде имаше снимки като я купува колата за 1300 лв от една заложна.... задната броня полвината я нямаше отпред имаше удар целия капак беше крив и единия калник. имаше някви смешни прагове направени от ламарина леко ударена на ъпкант(то май до последно си ги имаше само че бяха боядисани черни ) мотора супер зле като го запали и можеш да го чуеш на 2 км как му чукат повдигачите
![]()
след 1-2 кг кит и още толкоз боя колата заприлича на нещо но мотора си остана така, след това и сложиха друг моторне знам дали ти е споменал че номера на двигателя ти и тоя в талона се различават съвсем малко
после я удари в един бордюр докато е прайл нещаснти опити за дрифт и в следствие на удара носача стана на осмица след което го смени но и рейакта му е сдала багажа предпоалгам си забелязал луфта
че тя ще е поървото нещо от което трябва да почнеш ремонтите .... и докато стигнеш до там че да си купуваш мтехник ще си се отказал милйон пъти от тоя курник....
инъче да ти е честита и да те исакра колкот време може повече
а забравих да спомена после един кадет му отнесе предницата като излизаше от под аспаруховия мост и почти я беше засилил към вторични тая кола като някъв майстор се хвана да я направи и от тогава не съ м я виждалкак е станала пусни реални снимки
ти сега по спокойно ли ще спиш

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
тоз младеж говори и за една друга кола така 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
честита клега ...
нека ти покажа една снимка показваща как изглежда средно статистически собственик на е30
флекс мекс гедоре и така ...
нека ти покажа една снимка показваща как изглежда средно статистически собственик на е30

флекс мекс гедоре и така ...
Последна промяна Sharo на 21 Апр 2009, 18:19, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
хаха и аз приемам поздрави тук от няколко дни за новата ми Е30. чета подфорума и се кефя все повече. Повечето потребители са качествени фенове от години. Има полезна информация
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2