RS35 Biturbo: една добра алтернатива на BMW M3
Модератор: bum_bum
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
RS35 Biturbo: една добра алтернатива на BMW M3
Специалистите от RDSport са готови с доработена версия на BMW 335i(E92).
След мащабна преработка на стандартното BMW 335i, тунерите от RDSport са сътворили достоен съперник на бруталната BMW M3.
Като начало те са интегрирали ново спортно окачване Bilstein, което е приближило колата до пътя с 25 мм. отпред и 20 мм. отзад. Стабилността която доставя новото окачване е дала възможност на тунерите да предоставят на колата нови 110 конски сили.
RS35 Biturbo доставя 414 к.с. извлечени от наградения 3.5-литров турбо-двигател, който е променен до неузнаваемост. За оптимизираната мощност и въртящ момент, главна роля играят препрограмираното електронно управление на агрегата, подобрената смукателна система, по-големият интеркулер и двата турбокомпресора. Изпускателната система също има голяма заслуга за оптимизираните качества на колата. Тя е нова с по-голям диаметър, изработена от неръждаема стомана.
Аеродинамиката на колата е подобрена чрез интегрираният bodykit. Той включва нова карбонова предна броня с по-големи въздушни отвори, охлаждащи мотора и спирачките на RS35 Biturbo. Променени са праговете и задната броня в която са интегрирани четирите тръби на ауспуховата система. Завършен вид и по-добро сцепление доставя, поставеният над задното стъкло спойлер.
Интериорните промени включват алуминиеви педали, ръчна спирачка и стелки обозначени с RS лого. Скоростомера, волана и скоростният лост също носят логото на тунинг фирмата. Всеки екземпляр е обозначен с пореден номер, изобразен върху стилна плочка, изработена от алуминий.

След мащабна преработка на стандартното BMW 335i, тунерите от RDSport са сътворили достоен съперник на бруталната BMW M3.
Като начало те са интегрирали ново спортно окачване Bilstein, което е приближило колата до пътя с 25 мм. отпред и 20 мм. отзад. Стабилността която доставя новото окачване е дала възможност на тунерите да предоставят на колата нови 110 конски сили.
RS35 Biturbo доставя 414 к.с. извлечени от наградения 3.5-литров турбо-двигател, който е променен до неузнаваемост. За оптимизираната мощност и въртящ момент, главна роля играят препрограмираното електронно управление на агрегата, подобрената смукателна система, по-големият интеркулер и двата турбокомпресора. Изпускателната система също има голяма заслуга за оптимизираните качества на колата. Тя е нова с по-голям диаметър, изработена от неръждаема стомана.
Аеродинамиката на колата е подобрена чрез интегрираният bodykit. Той включва нова карбонова предна броня с по-големи въздушни отвори, охлаждащи мотора и спирачките на RS35 Biturbo. Променени са праговете и задната броня в която са интегрирани четирите тръби на ауспуховата система. Завършен вид и по-добро сцепление доставя, поставеният над задното стъкло спойлер.
Интериорните промени включват алуминиеви педали, ръчна спирачка и стелки обозначени с RS лого. Скоростомера, волана и скоростният лост също носят логото на тунинг фирмата. Всеки екземпляр е обозначен с пореден номер, изобразен върху стилна плочка, изработена от алуминий.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Re: RS35 Biturbo: една добра алтернатива на BMW M3
///Ivan написа: RS35 Biturbo доставя 414 к.с. извлечени от наградения 3.5-литров турбо-двигател, който е променен до неузнаваемост.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Невероятен авотмобил, за почитателите на 6 цилиндровите дзверове
По отношение на цената - такива автомобили никога не поевтиняват - погледнете например класиките на Алпина - даже поскъпват в един момент!

BMW only!
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ебаси грозната предна броня
тя мяза повече на задна
обаче отзад добре са го барнали

обаче отзад добре са го барнали

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- nikolai_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 & E39
- GorillaZoe
- Потребител
-
VT5602AK написа:красавец:D ,като станат по 10хил. ще и спукам г**а
Тази кола никога няма да стена 10 хилки.. смятам се досещаш.
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: RS35 Biturbo: една добра алтернатива на BMW M3
krika написа:///Ivan написа: RS35 Biturbo доставя 414 к.с. извлечени от наградения 3.5-литров турбо-двигател, който е променен до неузнаваемост.
Да мотора е 3.0 би турбо

Но,журналистите не са такива ентосиясти!
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
GorillaZoe написа:VT5602AK написа:красавец:D ,като станат по 10хил. ще и спукам г**а
Тази кола никога няма да стена 10 хилки.. смятам се досещаш.
Ще стане 10 хиляди,ама Кувейтски динари

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Относно формата-според мене са съсипали колата...по-добре да бяха и барали само мотора...и некви джанти...броните грам не ме кефат...губи се цялата линия на колата 

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Абе нека да е грозна те да ми я дадът а пък аз ще си я карам дори и със тази броня. Напрао ще и скъсам палавата дупара, на който не му харесва да не я гледа според мен с тази фаца, която има си е супер дупер колицата с тея джанти според мен си е супер добре...
- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
Kregec написа:Абе нека да е грозна те да ми я дадът а пък аз ще си я карам дори и със тази броня. Напрао ще и скъсам палавата дупара, на който не му харесва да не я гледа според мен с тази фаца, която има си е супер дупер колицата с тея джанти според мен си е супер добре...
и аз така викам нека господ ме накаже ей така цял живот с едно такова да ми грози къщата и да се чудя как да се отърва от жени като го спра някаде и да се продъня от манги за гуми пък...........

15 мнения
• Страница 1 от 1