подобрения за м50б20
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- trafikvarna
- Потребител
-
подобрения за м50б20
Здравеите колеги!Искам да си подобря малко мотора!Ако някой може да ми даде някакъв съвет,щебъда много благодарен!Изключвам варианта със смяната на мотора!Моля за компетентно мнение!
Re: подобрения за м50б20
trafikvarna написа:Здравеите колеги!Искам да си подобря малко мотора!Ако някой може да ми даде някакъв съвет,щебъда много благодарен!Изключвам варианта със смяната на мотора!Моля за компетентно мнение!
Ако искаш много коне..турбо, ако не...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: подобрения за м50б20
Nightmare написа:trafikvarna написа:Здравеите колеги!Искам да си подобря малко мотора!Ако някой може да ми даде някакъв съвет,щебъда много благодарен!Изключвам варианта със смяната на мотора!Моля за компетентно мнение!
Ако искаш много коне..турбо, ако не...
ако не иска

иначе, ако искаш пробуждане, направи ревизия на механичните части на мотора, след това чип, филтър и отпуши малко генерацията, може и да прибавиш 5 коня от цялата работа

You said: "Time will change!" What if it changes you?
такааа зна4и може да запо4неш от изпускателната генерация моята е суперспринт колектори (викат им спагети като онези лъскавите тръби от Ф 1) след което слагаш вместо катализатор проходно гърне и краино проходно гърне нови по широки тръби и яки заварки.слагаш друг софтуер (викат му 4ип тунинг) след което взимаш разпределителни валове с по голям ъгъл от заводските сменяш клапаните с титаниеви сменяш и пружините им с по твърди олекотяваш маховика(спортен кит или на струга и баланс) малко по як съединител, може да направиш нещо като портване на главата оптимизация на входящия колектор смяна на електрониката и горе долу с това свършва лекия тунинг, които като го направиш ще си дал пове4е пари отколкото да си купиш мотор с50б32 заедно с скоростите и вси4ко необходимо за да го сложищ в твоята кола.например само валовете са ти около 3000 (три хиляди лева)лв а тук се мотаха обяви за с50б30/32 за 5000-6000лв
NO BRAIN NO PAIN
8 мнения
• Страница 1 от 1