кото падне нафтата под 20 литра и гасне

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 19 Апр 2009, 13:07

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 30 Юли 2009, 21:55, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 19 Апр 2009, 13:18

sachs написа:
`DaRkMaN написа:колега ти е ама се бори за лев...освен това ми е много смешно някой като е толкова сигурен в нещо което не е видял...
никъв лев не търся бе пич.автора на темата много добре ме познава и го знае тва отлично.проблема е че ако се хвана да пиша точно от къде идва въпросния проблем ми трияаа бая време,а и малоумници кът тебе нищо няма да вденат така че не виждам смисъл.
а и няма нужда да го видя тоя умрел тдс за да знам кво му е.вервай ми ;)

Вие като се познавате закво му пишеш по форума ми не се чуете. Никой нямало да разбере, да та е*а и малоумника. Като знаеш какъв е проблема пиши, тва да не ти е скайпа.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от BaHka » 19 Апр 2009, 13:45

Стига де колеги, като децата сте. Стегнете се това е Е39 подфорум, не Е36.
Това е форум да си помагаме не да се обиждаме

П.С. Извинявам се за оффтопик-а....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 19 Апр 2009, 14:46

sachs написа:
`DaRkMaN написа:колега ти е ама се бори за лев...освен това ми е много смешно някой като е толкова сигурен в нещо което не е видял...
никъв лев не търся бе пич.автора на темата много добре ме познава и го знае тва отлично.проблема е че ако се хвана да пиша точно от къде идва въпросния проблем ми трияаа бая време,а и малоумници кът тебе нищо няма да вденат така че не виждам смисъл.
а и няма нужда да го видя тоя умрел тдс за да знам кво му е.вервай ми ;)

не ми говори само така ве бай х** малоумник не знам дали съм аз че разбирам от 100 000 неща а ти разбираш от коли или поне така твърдят някой други твърдят че си просто мошенник чели сме и хубави и лоши неща за теб...само ако може да не ми говориш така при положение че аз не съм те обидил...стремя се да бъда културен но имам предвид че ще ти еба майката глупак..като си толкова добър по душа напиши за какво става дума ве може пък и малоумниците КЪТ мене да разберат...извинявам се на останалите че пак ще прочетат кофти неща но не се сдържам просто...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 19 Апр 2009, 18:06

Да виждаме, че не се сдържаш, от яд си пропуснал всякакви препитателни знаци. Не знам за вас, но последния месец се нагледах на много обиди и псувни и започвам да си мисля, че модовете нещо не си гледат работата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от `DaRkMaN » 19 Апр 2009, 18:43

да по принцип пиша без препинателни знаци във форума въпреки официалността на този национален форум и въпреки че осъзнавам неговата важност...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 19 Апр 2009, 22:20

sachs написа:
cherveia написа:
///sasho написа:Колега , като си сменил помпата има ли някаква вероятност новата помпа да не е оригинална или да е някаква друга за съвсем друга кола?
Според мен , ако колата ти гасне като остане малко гориво проблема най вероятно е точно в тази горивоподкачаща помпа в резервоара , като проблема може да е в бушона и. Колата гасне защото има недостиг на гориво до двигателя и когато в резервоара има по малко гориво , ако погледнеш маркуча след горивния филтър най вероятно ще видиш , че има големи мехури с въздух , между нафтата. От там идва и целия проблем в паленето и ако вдигнеш по висока скорост може да се усети придърпване на колата. Все пак може да провериш дали няма запушване по маркучите или в горивния филтър.

помпата работи и е чисто нова от дару днес я гледах обаче има гориво само в едната част на резервояра и по тояно не кадето е помпата а в другата и там има 35литра нафта и не може да е изравни незнам защо :shock: е това ме интересува зашо не иска :?:
звънни ми да те светна ква е играта ;)

утре ще ти се обада че сега е късно и Христос въскресе :D
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '520D 00'
Мечтае да кара: х6
Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.

Мнение от gorota » 19 Апр 2009, 22:26

koko29 написа:Да виждаме, че не се сдържаш, от яд си пропуснал всякакви препитателни знаци. Не знам за вас, но последния месец се нагледах на много обиди и псувни и започвам да си мисля, че модовете нещо не си гледат работата.
То във форума повече разбирачи от правопис има от колкото от бмв. ;)
BMW

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 20 Апр 2009, 1:12

gorota написа:
koko29 написа:Да виждаме, че не се сдържаш, от яд си пропуснал всякакви препитателни знаци. Не знам за вас, но последния месец се нагледах на много обиди и псувни и започвам да си мисля, че модовете нещо не си гледат работата.
То във форума повече разбирачи от правопис има от колкото от бмв. ;)

Бъди убеден в това. А за разбирачите на БМВ, че са по-малко от тези на правописа, май още не си си измил лицето и не си се огледал къде се намираш. Тук всички са разбирачи на БМВ.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 20 Апр 2009, 11:46

И сега какво ?
Добра тема , а оср*на !
И защо ... защото някой е "велик" , а ние сме "малоумници" ?
И с какво този ( и други ) велики умове помогнаха на
нас простосмъртните ?
... с нищо ! И как те разбраха , че са велики ?... като слушат собствения си глас който казва ,
" велик си " ," велик си " ," велик си " ," велик си " , ...

:winky:
Христос Възкресе

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е 39 525 тдс 11.98г

гаснене

Мнение от kalin_peev » 23 Апр 2009, 16:16

Виж колега ако помпата ти е наред то вариантите са два: или имашпроблем в сондата/кошницата на помпата/ с маркутчетата, или с цедката. Това е.

Предишна

Назад към E39