Въпрос за датчици
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
На мен ми се струва.че е паразитен въздухJIKI_RACER написа:Ами кво...работи си нормално , на моменти такава претриса мнооого леко , ще кажеш че има тикове ...и някак мудна ми се струва в ниските, имам чувството че се замисля или съм и свикнал и си въобразявам.. Бобини сменях , лули , нови свещи... май ще зема едни нови лули да сложа. Прави го и на газ и на бензин.

Колкото до двата датчика-вземи един мултицет и им измери съпротивлението.В книгата пиши точно на каква температура,едиколко си съпротивление.
На 1-ва скорост, без газ,на равен път и съответно тихи обороти почва ли да сеца

Имаш ли аванс процесор на газовата

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Абе не е хУРнично то , одисеята при мен почна като реших да си сменя свещите с нови
Колега да не си забравил да стегнеш металните скобички на бубините като си зглабял те трябва да са хубаво завинтени за главата да не мърда нищо - да нема нищо лабаво

Здравейте
За съжаление при мен намерихме причината!!! Значи сменил съм доста гумени неща по мотора, но онзи ден се нервирах яко защото това тресене и замисляне до 3000 оборота ме изнервя. А когато колата ми не е добре, направо съм болен. И ... направо в Дару Кар. Поръчах де що е гума. Заради вакуумите. Обаче ходих в провинцията и там имам едни приятелчета, без да са с големи претенции хванаха проблема. Сменихме всички бобини- не става. Изключвахме датчици - пак. И после с лист хартия зад ауспуха се оказа, че единия цилиндър не работи както трябва. Това аз го виждам за първи път! Последва едно мерене на компресия, но то само потвърди опита с листа. И сега незнам дали да ремонтирам или да търся двигател. Та при мен така. Успех.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Re: Здравейте
Joro2004 написа:За съжаление при мен намерихме причината!!! Значи сменил съм доста гумени неща по мотора, но онзи ден се нервирах яко защото това тресене и замисляне до 3000 оборота ме изнервя. А когато колата ми не е добре, направо съм болен. И ... направо в Дару Кар. Поръчах де що е гума. Заради вакуумите. Обаче ходих в провинцията и там имам едни приятелчета, без да са с големи претенции хванаха проблема. Сменихме всички бобини- не става. Изключвахме датчици - пак. И после с лист хартия зад ауспуха се оказа, че единия цилиндър не работи както трябва. Това аз го виждам за първи път! Последва едно мерене на компресия, но то само потвърди опита с листа. И сега незнам дали да ремонтирам или да търся двигател. Та при мен така. Успех.
е заради един клапан мотор ли ще сменяш

Лошото е, че не е един, а са 24.
Мисля си, че ще е адски глупаво да свалям и шлайфам главата и да сменя само един клапан. Та май отиваме на 24. И става като хората. Обаче може и да е заял повдигач, който държи клапана в някакво средно положение, защото от време на време се оправя. Абе ще се вкарам във филм, ама или ще я направя, или няма да се занимавам изобщо. Ако някой ден я продам искам и новият собственик да я кара с удоволствие.

Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Joro2004 написа:Лошото е, че не е един, а са 24.Мисля си, че ще е адски глупаво да свалям и шлайфам главата и да сменя само един клапан. Та май отиваме на 24. И става като хората. Обаче може и да е заял повдигач, който държи клапана в някакво средно положение, защото от време на време се оправя. Абе ще се вкарам във филм, ама или ще я направя, или няма да се занимавам изобщо. Ако някой ден я продам искам и новият собственик да я кара с удоволствие.
те са 24 но най вероятно еди не изгорял и в него е проблема,като свалиш естествено че ще паснеш останалите 23

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3