Перник-Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
BMW manqk
Споко брат скоро ше излеземе по улиците и тогава моля не се пречкаитеpitbullche написа:съгласен съм да не мислиш че на нас със смокчето ни се ходи пеш ама то трябва веднъж да се опариш за да си знаеш ... да се надяваме че скоро и двамата ще сме бек он дъ роуд

Роден с четри бъбрека.
:
Ама айде де от кога чакам този момент да ги подпалите тези машини!Има ли надежда някой от вас в четвъртък да си дойде с колата или пак ще си останем само с напразни надежди?
По-здрави на всички
По-здрави на всички

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
dokie написа:Тоя пернишкия Бош май няма нищо общо с Бош, ама айде...
Аман от майстори... има един- ама ае да му се изсипем от някоя сбирка да му "стимулираме" дейността...
Докога пеша питам аз........
Колеги аз мисля че това изобщо НЕ Е сервиз на БОШ!!! Имам познат които работи във Бош и ми каза че Истинските сервизи на Бош нямат нищо общо със тези като нашият- които ползват Рекламни материали и Апаратура и Обурудване на Бош-Тоест те взимат нещата от Бош но НЕ са Официален Сервиз на БОШ-Това нашто май си е просто Сервиз-с такова оборудване и рекламни табели!!!

Re: :
Бе може и да я взема до четвъртък ма съм на работа но може по късно да дойдаPapy_m написа:Ама айде де от кога чакам този момент да ги подпалите тези машини!Има ли надежда някой от вас в четвъртък да си дойде с колата или пак ще си останем само с напразни надежди?
По-здрави на всички

Роден с четри бъбрека.
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)
sandokan написа:Момчета има едни майсторчета срещу входа на била(едно време беше спасителната)само с БМВ се занимават и невзимат скъпо.Успех
Тия братле въобще не ги споменавай...... имам познат който доста испати от тях и с цена и с качество + че като погледнеш пред сервиза няма и едно БМВ а уж само с БМВ се занимавали....... НИщо лично
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Nai - V1rvejen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kvo mu padne
абе добре че на makabeo bmw не му изхвърли водата че ако я беше изхвърлило нз кво беше да прави
Аз не съм Бог!!!Не е нужно да ми се кланяте...Но щом настоявате...!!!
:
Кажете бе какво стана вчера?Много ли се вартехте?Аз ви изгубих още на слизане от селимица и реших да се прибера:)
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Хахах по добре утре на сбирката да разбереш за да не разпространяваме какво се случи като отидoхме, а иначе за утре 13:00 ЖП гара Метал и човеко с ваноса да носи топката 

Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
- P_L_A_Y_B_O_Y
- кандидат ентусиаст
-
Нека разказите бъдат придружени със снимков маТРиал, че иначе така няма да ти е интересно, но с две думи стана "ората копата"
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...
- Nai - V1rvejen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kvo mu padne
хахахахаха нали ама tunеro да качи снимките да видят и другите че на мене нещо ми се бъгна телефонкс
Аз не съм Бог!!!Не е нужно да ми се кланяте...Но щом настоявате...!!!
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P