Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН
1. Предлагам във форума да има тема , в която потребители да предлагат за БАН други потребители на този форум , които нарушават по някакъв начин правилата на форума , влизат в конфликт с други потребители и предимно спамят във форума и модераторите не им обръщат необходимото внимание.
2. Предлагам и още една тема , в която да пишат само модератори и администратори , тема , в която да се обявяват тези , които получават БАН с обяснение за колко време е този БАН и каква е причината за получаването му.
2. Предлагам и още една тема , в която да пишат само модератори и администратори , тема , в която да се обявяват тези , които получават БАН с обяснение за колко време е този БАН и каква е причината за получаването му.
Последна промяна ///sasho на 01 Фев 2009, 1:34, променена общо 1 път
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тема 1.добро е предложението може да се разгледа,но надали ще бъде доста субективно.
Ще има много постове от сорта на:
-някой пише,защото друг му е написал излишен коментар в обявата
-някой пише,защото е спорил с друг в тема
И много други Примери........
Тема 2.Не си мисли,че няма раздел,тема в която си пишат модераторите и членовете на УС,просто не са видими за останалата част от форума.
Доколкото знам след сменянето на новата платформа ще има доста нововъведения за това,май модераторите ще имат право да БАНват,за период от време,потребители,без да се съветват много много.
Но се пак не съм нито администратор нито модератор нито член на УС,затова само изказвам неутрално мнение.
Ще има много постове от сорта на:
-някой пише,защото друг му е написал излишен коментар в обявата
-някой пише,защото е спорил с друг в тема
И много други Примери........
Тема 2.Не си мисли,че няма раздел,тема в която си пишат модераторите и членовете на УС,просто не са видими за останалата част от форума.
Доколкото знам след сменянето на новата платформа ще има доста нововъведения за това,май модераторите ще имат право да БАНват,за период от време,потребители,без да се съветват много много.
Но се пак не съм нито администратор нито модератор нито член на УС,затова само изказвам неутрално мнение.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Новини
-
Re: Предлагам 2 /две/ теми свързани с БАН
///sasho написа:.....
Bavarcho ти е отговорил на въпросите в общи линии.
Все пак ще добавя няколко неща....
1. Възможно е след смяната на платформата да включим за докладване на тема от потребителите. Вероятно сте виждали подобен модул в други форуми и знаете за какво става въпрос. Засега е просто идея, но може и да бъде реализирана в даден момент.
2. Причините за наказанията засягат само и единствено наказаните, следователно това се коментира единствено с тях. От друга страна би било доста поучително четиво за всички останали, които ги влече идеята да се направят на интересни из форума, така че определено ми даваш повод за сериозен размисъл

Като обобщение ще кажа, че със сигурност ще има доста нови неща и голяма част от тях ще са свързани именно с повишаване контрола над съдържанието. Какво точно ще включим на първо време е въпрос, на който е рано да ти отговоря, понеже донякъде всичко зависи и от техническите възможности.
!!Asen_X написа: ....... От друга страна би било доста поучително четиво за всички останали, които ги влече идеята да се направят на интересни из форума, така че определено ми даваш повод за сериозен размисъл![]()
.....
Точно и това е смисъла , който намирам във втората предложена тема , която ще се попълва само от администратори и модератори , а ще е достъпна да се чете от всички. Да се знае ,открито за всички и със ясно обяснение кой за какво е получил БАН и по-този начин се разбира с ясни примери какво не се толерира в този форум , защото може би повечето от половината регистрирани потребители тук или не са прочели "Правилата на форума" или са ги забравили.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Наистина не съм я видял тази тема , но и в предложението не е опоменато , че е прието.
А за тази другата , която съм предложил , как се приема? В смисъл по този начин всеки потребител , ще е един вид и помощник модератор , защото ако види някаква нередност от страна на друг потребител , ще може да го съобщи в една такава тема.
А за тази другата , която съм предложил , как се приема? В смисъл по този начин всеки потребител , ще е един вид и помощник модератор , защото ако види някаква нередност от страна на друг потребител , ще може да го съобщи в една такава тема.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
!!Asen_X написа:
1. Възможно е след смяната на платформата да включим за докладване на тема от потребителите. Вероятно сте виждали подобен модул в други форуми и знаете за какво става въпрос. Засега е просто идея, но може и да бъде реализирана в даден момент.
.

10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума