Припуква в изпускателните колектори.
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Припуква в изпускателните колектори.
Колата е в движение на скорост и като пусна педала на газта се чува че припуква в изпускателните колектори това е на ГАЗ ако не се лъжа се дължи на възпламеняване на сместа във изпускателната система което се дължи на не добро изгаряне на сместа в цилиндъра.Проверил съм при бубините няма масло лулите са наред не са нацепени от какво друго може да е.Двигателя е М50Б20 Ванос.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Припуква в изпускателните колектори.
LiTtLeRoCk написа:Колата е в движение на скорост и като пусна педала на газта се чува че припуква в изпускателните колектори това е на ГАЗ ако не се лъжа се дължи на възпламеняване на сместа във изпускателната система което се дължи на не добро изгаряне на сместа в цилиндъра.Проверил съм при бубините няма масло лулите са наред не са нацепени от какво друго може да е.Двигателя е М50Б20 Ванос.
клапан които не затваря добре

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
kirililiev написа:ауспуха как е?да няма пробито
Да ти кажа има една две много малки дупчици но дали е от това.Припукването не е много силно но аз в колата го чувам и това от скоро взе да ми прави впечатление.Ако е клапан още утре свалям главата хич няма да го мисля.
- kirililiev
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:LiTtLeRoCk написа:Колата е в движение на скорост и като пусна педала на газта се чува че припуква в изпускателните колектори това е на ГАЗ ако не се лъжа се дължи на възпламеняване на сместа във изпускателната система което се дължи на не добро изгаряне на сместа в цилиндъра.Проверил съм при бубините няма масло лулите са наред не са нацепени от какво друго може да е.Двигателя е М50Б20 Ванос.
като пуснеш педала на гаста спираш горивото ама клапаните си работят

- kirililiev
- ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:kirililiev написа:ауспуха как е?да няма пробито
Да ти кажа има една две много малки дупчици но дали е от това.Припукването не е много силно но аз в колата го чувам и това от скоро взе да ми прави впечатление.Ако е клапан още утре свалям главата хич няма да го мисля.
знаех си

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
kirililiev възможно ли е да е от свещите знам че е с някакви на бош мисля да ги сменям с НЖК.Като пусна педала на газта спира притока на горивото но все пак остава да навлиза газта която поддържа оборотите на празен ход и все пак влиза някакво гориво.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- kirililiev
- ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:kirililiev възможно ли е да е от свещите знам че е с някакви на бош мисля да ги сменям с НЖК.Като пусна педала на газта спира притока на горивото но все пак остава да навлиза газта която поддържа оборотите на празен ход и все пак влиза някакво гориво.
е да де,ама имаш пробив в изпускателната система и и от там влиза въздух и горенето става възможно

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
И при мене е същата работа
Като върна педала на газта и почва да патка като някой вартбург
обаче на бензин не го прави? Иначе скоро ги гледах гърнетата отдолу и не видях да има някъде дупки? Мотора ми е М20Б20 Ако е от гърнетата нещо, трябва и на бензин на гърми!?!?

Последна промяна pantzer3 на 16 Апр 2009, 21:52, променена общо 1 път

kirililiev написа:_65536_kb_sec_ написа:LiTtLeRoCk написа:Колата е в движение на скорост и като пусна педала на газта се чува че припуква в изпускателните колектори това е на ГАЗ ако не се лъжа се дължи на възпламеняване на сместа във изпускателната система което се дължи на не добро изгаряне на сместа в цилиндъра.Проверил съм при бубините няма масло лулите са наред не са нацепени от какво друго може да е.Двигателя е М50Б20 Ванос.
като пуснеш педала на гаста спираш горивото ама клапаните си работятсиреч отварят и затварят
на гас има остатъчно гориво при връщане на педала на гаста обаче когато ауспуха е здрав и няма засмукване на кислород няма пукане,дори и да има е незабелижимо,просто няма от каде да влвзе кислород
Нормално е колега. Кислород влиза за празния ход

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Виж имаш ли нещо общо с този случай, че симптомите са ми познати
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 38&start=0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 38&start=0
13 мнения
• Страница 1 от 1