добавките в горивата?
Модератор: bum_bum
12 мнения
• Страница 1 от 1
добавките в горивата?
някои експериментирал ли е с несхто по екзотицхно в бензина?
спирт например
спирт например
Машината обича ласка, грижливо ползване и смазка!
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Аз съм чувал че сипват нафталин течен с рецинови масло и мноо биага колата ма колко издаржа мотора не знам
! Без маитаб тва 

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Правят го по разни моторетки ма запича страшно 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Рициновото масло образува много нагар
А колкото до нафталинеца-слагало се за повишаване на октана...Ама навремето като нямало високооктанов бенц.Сега е пълно с високооктанови бензини,ама може пък ефекта да не е същия само с по силен бензин...
Ако все пак знае някои пропорции за нафталина нека сподели и начина по който замесва пауърфул сместа

А колкото до нафталинеца-слагало се за повишаване на октана...Ама навремето като нямало високооктанов бенц.Сега е пълно с високооктанови бензини,ама може пък ефекта да не е същия само с по силен бензин...

Ако все пак знае някои пропорции за нафталина нека сподели и начина по който замесва пауърфул сместа

8.32
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва с нафталина е далавера ако дига октаня па и не само колата ше бега а и молците 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Става и с керосин:)Само че трябва да се внимава, защото един познат си сипа половин резервоар керосин и си кара ладата точно 8км. е и колата вървеше като за последно, ама наистина като за последно
.Има ефект, но не съветвам никой да си прави експерименти. Най-добре Shell V-power racing 99+ или OMW Super 100(Не правя реклама, но тва май е най-доброто

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Взимате една бутилка от кола 2 литра изплаквате я хубаво с вода изтръсквате я до колкото е възможно , после сипвате вътре едно пакетче нафталин сипвате и 1 литър бензин95 слагате капачката разклащате енергично и сместа се изсипва в резервоара !!!
Вътре в резервоара тряба да има около 10 литра 95!!!
това съм го тествал занимавка е но помага
Вътре в резервоара тряба да има около 10 литра 95!!!
това съм го тествал занимавка е но помага
ами ще се опитам да те светна...в добрия смисъл на думатаDimitar написа:Само немога да се светна какъв е смисъла от тия глупости дето ги разправяте за една сток кола.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Един древен беше писал за безкрайността на човешката глупост. Човече, ако ще уплътняваш нещо и ще повишаваш компресия, купи си някаква добавка за тази цел. Представям си "тъпаците" от разните там петролни гиганти разбират, че ти си постигнал това дето те се мъчат да постигнат от 100 год. и хвърлят милиони долари за развойна дейност само като си налял някакво си простичко лекарство за запек. Ами май нищо друго не им остава освен да намерят някоя по-високичка сграда (те в САЩ вече са дефицит
) да се качат на покрива и с вик "рицинааааааа" (алюзия с джапанките и вика банзай) да скочат от него.
Виж, за нафталина е друго нещо. Ефект има, но за да докажеш колко повишава трябва лабораторно да сметнеш, а не на око: ааааа, сега върви повече. Ха сега, защо ли спря колата? Ааааааааа, преебал съм нещо, сигурно много съм сложил. Пък накрая да се окаже, че с В-пауър или ОМВ100 върви повече. Е да, по евтино е. Къде е 2 лв. за литър, къде е 50 стинки за пакетче китайски нафталин (дали е такъв е отделен въпрос) , че и се сипва на цели 10 литра. Иначе Лудия е прав, колата тръгва повече, но дали си струва? А дали е полезно за двигателя е друг въпрос.

Виж, за нафталина е друго нещо. Ефект има, но за да докажеш колко повишава трябва лабораторно да сметнеш, а не на око: ааааа, сега върви повече. Ха сега, защо ли спря колата? Ааааааааа, преебал съм нещо, сигурно много съм сложил. Пък накрая да се окаже, че с В-пауър или ОМВ100 върви повече. Е да, по евтино е. Къде е 2 лв. за литър, къде е 50 стинки за пакетче китайски нафталин (дали е такъв е отделен въпрос) , че и се сипва на цели 10 литра. Иначе Лудия е прав, колата тръгва повече, но дали си струва? А дали е полезно за двигателя е друг въпрос.

12 мнения
• Страница 1 от 1