M задна броня
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
M задна броня
Здравейте,колеги!
Днес един педе**** с ново пежо ме удари отзад докато чакам на светофара,добре че това пежо беше от тези които приличат на лодка и отпред са направени,само с мека пласмаса за да не наранят пешеходците ако ги ударят и следователно,моята броня леко се ожули нищо сериозно,както и да е, сега има нужда от боядисване и мисля да си слагам една М броня и да боядисвам нея и без това парите ги дава застрахователя
Някой знае ли някое място където правят хубави,издържливи и качествени М брони в София,защото оригиниланите трудно се намират, а нови са доста скъпи и от какъв материал трябва да са,защото виждам някои са стъкопласт или Duraflex?
Ако някой знае да сподели
Просто не съм запознат
Днес един педе**** с ново пежо ме удари отзад докато чакам на светофара,добре че това пежо беше от тези които приличат на лодка и отпред са направени,само с мека пласмаса за да не наранят пешеходците ако ги ударят и следователно,моята броня леко се ожули нищо сериозно,както и да е, сега има нужда от боядисване и мисля да си слагам една М броня и да боядисвам нея и без това парите ги дава застрахователя

Някой знае ли някое място където правят хубави,издържливи и качествени М брони в София,защото оригиниланите трудно се намират, а нови са доста скъпи и от какъв материал трябва да са,защото виждам някои са стъкопласт или Duraflex?
Ако някой знае да сподели

Просто не съм запознат

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само красавици
Колега наскоро си взех предна М броня мисля че имаше и задна такава и още сумати работи , от висококачествена пластмаса са с ТУФ сертификат от Германия , ако искаш мога да ти дам номер на човека да говорите (от Пловдив е)

- AndRea&CostI
- Потребител
-
DieLikeTheResT колко пари я взе ?
и кво стана след като я сложи, нови подланици за //М броня 300лв ?
и кво стана след като я сложи, нови подланици за //М броня 300лв ?
DieLikeTheResT написа:Колега наскоро си взех предна М броня мисля че имаше и задна такава и още сумати работи , от висококачествена пластмаса са с ТУФ сертификат от Германия , ако искаш мога да ти дам номер на човека да говорите (от Пловдив е)
Пусни ми номера на ЛС,да му се обадя и да го питам,твоята изглежда страхотна,все едно е М5.
Благодаря ти!
искам да те питам и за пръскалките за фаровете,бяха вградени в бронята или сам си ги сложил,също така и за халогените?
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1