Навигация Е39, Всички нужни модули???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- 7 power
- Потребител
-
- Кара: BMW 540ia 2002
- Мечтае да кара: Samolet
Навигация Е39, Всички нужни модули???
Колата е Е39 540ia 07.2002
Това са нещата които има колата по Vin: 609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL 16:9, 672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS, 676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM.
Интересуваме всичко което трябва да има в багажника на колата с такава навигация (какъв е компютъра, гпс, и т.н.)и какъв модел са точно.
Другото което ме интересува е, кои модул трябвя на монитора за да работо, Защото в моят случай радиото и дисковете работят но мониторът не. Казаха ми че трябва някакъв модул в багажникът за да работи монитора (мога да сменям станцйите на радиото и всичко останало от копчетата на навигацията и от волана но мониторът не работи)
Това са нещата които има колата по Vin: 609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL 16:9, 672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS, 676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM.
Интересуваме всичко което трябва да има в багажника на колата с такава навигация (какъв е компютъра, гпс, и т.н.)и какъв модел са точно.
Другото което ме интересува е, кои модул трябвя на монитора за да работо, Защото в моят случай радиото и дисковете работят но мониторът не. Казаха ми че трябва някакъв модул в багажникът за да работи монитора (мога да сменям станцйите на радиото и всичко останало от копчетата на навигацията и от волана но мониторът не работи)
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Има два варианта, единият е някой да се е опитвал да ъпдейтне софтуера на навигационния компютър и е оплескал нещата, другият е самият монитор да има проблем.
С какъв компютър си, МК3 или МК4?Защото годината на колата е точно на границата.
Като отвориш багажника погледни какво пише на компютъра.Ако пише DVD значи е МК4, ако пише само нещо от рода BMW Navigation, значи си с МК3.
Важно е да се знае, ако ще се опитваме да съживим нещо!
С какъв компютър си, МК3 или МК4?Защото годината на колата е точно на границата.
Като отвориш багажника погледни какво пише на компютъра.Ако пише DVD значи е МК4, ако пише само нещо от рода BMW Navigation, значи си с МК3.
Важно е да се знае, ако ще се опитваме да съживим нещо!
- 7 power
- Потребител
-
- Кара: BMW 540ia 2002
- Мечтае да кара: Samolet
Аз питам какво точно трябва да има в багажника. В момента в багажника имам само ченжър и модула в който се вкарва диска за навигацията какво още трябва да имам в багажника???
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
7 power написа:Аз питам какво точно трябва да има в багажника. В момента в багажника имам само ченжър и модула в който се вкарва диска за навигацията какво още трябва да имам в багажника???
Пропуснал си и радио модула, без него нито радио ще имаш, нито CD ще слушаш.
Oстаналото, което може да имаш като опция е TV тунер, за да гледаш телевизия и усилвател.
Дай една снимка на това, което е зад кората в багажника, за да стане по-ясно за какво питаш

6 мнения
• Страница 1 от 1