Активен Car Kit за HTC Touch HD

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 540ia 2002
Мечтае да кара: Samolet

Активен Car Kit за HTC Touch HD

Мнение от 7 power » 15 Апр 2009, 5:03

Каде мога да намеря стоика за кола за HTC Touch HD, която когато сложа телефона в нея да говоря на микрофона на колата и да чувам от тонколоните. В колата си имам всичко това искам само да си сменя стоиката. Оригиналната стойка мисля че е за Nokia 6310.

Ако няма такъв Car kit дали ще стане този вариант?
Имам хендсфри от HTC Touch Diamond което е на мини USB.
Ако например си отрежа кадела на оригиналното хендсфри на Diamond и отрежа кабелите от стойката в колата, дали ще мога да свържа кабелите един с друг или евентуално с някакъв преходник. Целта ми е телефона да проработи с кабелите на колата, ако проработи ще си намеря само стойка без кабели, само ще го слагам в нея.

Хендсфрито от HTC Touch Diamond в момента не е у мен и не мога да пробвам дали работи на HD-то
И дали изобщо ще проработи хендсфрито на Diamond на HD-то и ще ми свърши работа в тоя случай?

Благодаря!

Ето и снимки за какво става въпрос.

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
Мечтае да кара: Волга комби

Re: Активен Car Kit за HTC Touch HD

Мнение от joropc » 15 Апр 2009, 16:42

7 power написа:......................

Нищо недей режи,защото нищо няма да стане.Само оригинален CAR KIT(монтиран отделно).Този,който имаш ти(стойка,микрофон,говорители),можеш да ползваш ЕДИНСТВЕНО с NOKIA 6310.Най-добрия вариант е да си монтираш универсален BLUETOOTH carkit.Той си върви с всичко(без стойката за телефона)С него HTC-to ще цепи мрака,но не можеш да използваш монитора на навигацията(да избираш от нея и да виждаш кои те търси)Също така няма да можеш да боравиш с телефона от волана..А най-добрия вариант е да си купиш оригинален BLUETOOTH модул за БМВ.Трудно се намират,а цената му е около 500 лева(втора ръка).С него ще си работи всичко(монитор,волан,говорители),когато някой те търси,ще ти намали музиката.Абе въобще,голям гот. :D Там обаче се вкарваш в голям филм с монтажа .Окабеляване,разглабяне........използвай търсачката,там го има описано.Успех! ;)

Назад към E39