За събора в Калояново....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Лелелееееее БЛАЗЯ ВИ колеги направо ви завиждам (благородно де
) дано си прекарате супер яко
а живот и здраве догодина да мога да дойда и аз
п.с. макарче колко ми е акъла да се дигна от Атина и да дойда

п.с. макарче колко ми е акъла да се дигна от Атина и да дойда

Последна промяна sean-john на 14 Апр 2009, 21:07, променена общо 1 път
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
mad_presley написа:ogi dog написа:в петък вечерта ще е голямото шоу на пистата.осигурена е музика за цялата вечер, иииииииии куп приятни изненади,т.е голи мадами ще дрифтират с Е39 М5-ци след 24,00ч![]()
![]()
Нави ма от първия път![]()
За колегите от Варна и околностите, които ще ходят, да вземем да се съберем и да направим една мощна колона до Пловдив и Калояново![]()
Предлагам среща в 8ч на паркинга на Мол Варна, да се разберем и да тръгваме в индианска нишка към Пловдив
Аз не съм сигурен дали ще идвам, но доколкото подочух от един наш колега ВАрненец щели да тръгват в 4.00 часа а срещата им е била на Лукойла Аспарухов мост. На мене лично 4.00 4аса ми е прекалено рано

The Ultimate Driving Machine
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Noob4o написа:Аз не съм сигурен дали ще идвам, но доколкото подочух от един наш колега ВАрненец щели да тръгват в 4.00 часа а срещата им е била на Лукойла Аспарухов мост. На мене лично 4.00 4аса ми е прекалено рано
Според мен е лоша идея да се минава през Бургас.Пътят е много натоварен и е по-дълъг.
Моят маршрут до Пловдив винаги е бил: Варна->Провадия->Айтоски проход->Стара загора->Пловдив.Най къс, с най-малко трафик и най-екзотичен.
Може би малко хора го знаят, но това е наистина най-бързия и готин път до Пловдив

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
С тебе съм в такъв случай...не съм го пътувал, но сега ще имам честа ако дойда...има и още 2 е39-ки от Добрич и може и да се събереме тайфа за по късен час, нещо от рода на 8.00 звучи повече от добре 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
mad_presley написа:Noob4o написа:.....Най къс, ... най-екзотичен...
Като гледам колко колко "сладко"и "екзотично" ще пътувате от Добрич и Варна,то да взема и аз да врътна от там за Калояново!

- DieLikeTheResT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само красавици
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
blacksapphire написа:blacksapphire написа:A някой смята ли да кара ?
До там и обратно само

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Щото аз мисля да се пусна
и без това май 39ките на пистата ще са малко ( а предполагам м5ци и 540ки). За тръгването ще се разберем. Аз другата седмица и на форд събора ще ходя, че има едни хубави пловдивски cosworth- и 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
WALL написа:С тебе колега май по едни и съши пътеки тъпчиме... виж по нагоре поста ми
Наистина, да вземем да си направим една стройна организацийка, защото за сега няма никаква за тръгване от Варна.
Опитах се тук да повдигна въпроса, но там май идеята е да се съберат чак някъде до Сливен http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=390
Все пак ще е добре да си направим една колонка, която да започва от Варна до там

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
mad_presley написа:WALL написа:С тебе колега май по едни и съши пътеки тъпчиме... виж по нагоре поста ми
Наистина, да вземем да си направим една стройна организацийка, защото за сега няма никаква за тръгване от Варна.
Опитах се тук да повдигна въпроса, но там май идеята е да се съберат чак някъде до Сливен http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=390
Все пак ще е добре да си направим една колонка, която да започва от Варна до там
Задължително...само че то занеш как става всички тръгват да се изпреварват да карат бързо и т.н. а то така се губи ефекта от цялата дандания...ама в крайна сметка и сам война е войн

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Аз съм с колегата оги дог, и сигурно към 4 сутринта ще тръгнем от Лукойла преди Аспарухов мост, но ще се доуточняваме 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- ogi dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA M-Individual
Точно за това е ранния час да не караме като лудиNoob4o написа:mad_presley написа:ogi dog написа:в петък вечерта ще е голямото шоу на пистата.осигурена е музика за цялата вечер, иииииииии куп приятни изненади,т.е голи мадами ще дрифтират с Е39 М5-ци след 24,00ч![]()
![]()
Нави ма от първия път![]()
За колегите от Варна и околностите, които ще ходят, да вземем да се съберем и да направим една мощна колона до Пловдив и Калояново![]()
Предлагам среща в 8ч на паркинга на Мол Варна, да се разберем и да тръгваме в индианска нишка към Пловдив
Аз не съм сигурен дали ще идвам, но доколкото подочух от един наш колега ВАрненец щели да тръгват в 4.00 часа а срещата им е била на Лукойла Аспарухов мост. На мене лично 4.00 4аса ми е прекалено рано