Помощ късо съединение Оправено Ключ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
Помощ късо съединение Оправено Ключ
Колеги ще ми трябва помощ.
Историята е следната неми светеха крушките на пепелника и на касетките,реших да ги оправя и 1во да измеря дали тече ток по кабела без да искам го докоснах и даде на късо,спряха да светят крушките на таблото,парното,часовника най вероятно но за него не съм сигурен защото му беше изгоряла крушката после се оказа че нямам и централно...
от там почна голямото звънене на Явор и Дилян за което им благодаря за предоставената информация.
Фарове има проверих бушоните не видях за изгорял Дилян ми каза че понякога не си личи и да ги измеря до колкото можах ги измерих и всички са здрави
има и осветление на касетофона
а и също така не протича ток по кабела за крушките.
Някакви идеи?
П.П Колата е 316 комби 93та година
П.П 2 скрит бушон? каде и какво общо има с централното
Историята е следната неми светеха крушките на пепелника и на касетките,реших да ги оправя и 1во да измеря дали тече ток по кабела без да искам го докоснах и даде на късо,спряха да светят крушките на таблото,парното,часовника най вероятно но за него не съм сигурен защото му беше изгоряла крушката после се оказа че нямам и централно...
от там почна голямото звънене на Явор и Дилян за което им благодаря за предоставената информация.
Фарове има проверих бушоните не видях за изгорял Дилян ми каза че понякога не си личи и да ги измеря до колкото можах ги измерих и всички са здрави

има и осветление на касетофона
а и също така не протича ток по кабела за крушките.
Някакви идеи?

П.П Колата е 316 комби 93та година
П.П 2 скрит бушон? каде и какво общо има с централното
Последна промяна Простак на 15 Апр 2009, 20:32, променена общо 1 път
- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
колега проблема трябва да идва от кам котията за бушони така че ако не е бушон отвори котията и провери отватре дали има прекаснато кабелче.успех

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
нали ти казах за ключа за фарове 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Простак
- Старши Алкохолик
-
hhhman написа:колега проблема трябва да идва от кам котията за бушони така че ако не е бушон отвори котията и провери отватре дали има прекаснато кабелче.успех
Ще пробвам.
Добре де нека светлините по таблото ще приемем че е ключ след малко ще го проверя,а тогава защо и централно нямам като той според мен няма нищо общо с ключа за фаровете

Ключа за фаровете ти пуска габаритите/осветлението на цялото табло/къситеZippo написа:hhhman написа:колега проблема трябва да идва от кам котията за бушони така че ако не е бушон отвори котията и провери отватре дали има прекаснато кабелче.успех
Ще пробвам.
Добре де нека светлините по таблото ще приемем че е ключ след малко ще го проверя,а тогава защо и централно нямам като той според мен няма нищо общо с ключа за фаровете

Дали па няма общо

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
porostorm написа:Ключа за фаровете ти пуска габаритите/осветлението на цялото табло/къситеZippo написа:hhhman написа:колега проблема трябва да идва от кам котията за бушони така че ако не е бушон отвори котията и провери отватре дали има прекаснато кабелче.успех
Ще пробвам.
Дали па няма общо
И какво общо има със централното

- Простак
- Старши Алкохолик
-
Alexbmw написа:porostorm написа:Ключа за фаровете ти пуска габаритите/осветлението на цялото табло/къситеZippo написа:hhhman написа:колега проблема трябва да идва от кам котията за бушони така че ако не е бушон отвори котията и провери отватре дали има прекаснато кабелче.успех
Ще пробвам.
Дали па няма общо
И какво общо има със централното![]()
Централното го оправих липсваше му бушона а преди как е работело си нямам и на представа сега остана ключа както каза Явор
- Простак
- Старши Алкохолик
-
8 мнения
• Страница 1 от 1