.!.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мога нагледно да ти покажа какъв ще е ефекта след година примерно от боядисването .. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ами трябва да го изтъркаш до гумата ама така няма как да го оставиш, защото ще стои грозно, а ако все пак искаш да го оставиш както си е оригинално черен мат му хвърли един шприц и отгоре черна структурна боя и няма да мръдне никога 

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
със препарат за махане на боя
боди 700 е такъв но чух че са го спряли от производство има и доста други на други фирми
навсякъде по железарии в бриколаж и така нататък има препарати това е най лестния начин без да навредиш на гумата отдоло
от първия път може да ен падне всичко повтаряй процедурата доакто се махне всичко накрая

от първия път може да ен падне всичко повтаряй процедурата доакто се махне всичко накрая
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
SuPeR_FLY написа:Ами трябва да го изтъркаш до гумата ама така няма как да го оставиш, защото ще стои грозно, а ако все пак искаш да го оставиш както си е оригинално черен мат му хвърли един шприц и отгоре черна структурна боя и няма да мръдне никога
не дрънкай глупости Митко

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
E30_M_Tech_ll написа:със препарат за махане на боябоди 700 е такъв но чух че са го спряли от производство има и доста други на други фирми
навсякъде по железарии в бриколаж и така нататък има препарати това е най лестния начин без да навредиш на гумата отдоло
![]()
вика му се Терминатор и ако помислиш ще разбереш що го няма никъде и що е спряно от производство
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Владко, ти къв цвят искаш да го направиш тоя лип? Най-лесно си мисля, че ще стане ако не бараш боята, ами да го свалиш, ако можеш и да го улепиш с някво фолио. Поне да пробваш - от опит глава не боли 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
:)
А защо просто не проваш с пистолет за топъл въздух и остра шпатула
единствено не трябва да нагряваш прекалено много на едно и също място ... апак както казва колегата става и с кит ... ама като го боядисаш и при монтажа има вероятност цялата боя да се напука като на стара баба петите (с извинение ) 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
както и да се боядиса,все се напуква
..може би ако е нов и не се е нацепипа гумата става

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
rahoGabroveca написа:E30_M_Tech_ll написа:със препарат за махане на боябоди 700 е такъв но чух че са го спряли от производство има и доста други на други фирми
![]()
вика му се Терминатор и ако помислиш ще разбереш що го няма никъде и що е спряно от производство
вика му се както му е името умник такъв

този от бодито е спрян защото са го преубразували във спрей вариянт
а има поне още 10-15 фирми които произвеждат подобни препарати.... и това е най удачния начин да се махне боята без да се нарани гумата... аз така си махнах няколкото бои от пластмасовите веждички за фарове ... имаше около 4-5 слоя боя дето са минавали през толкова хора и всеки боядисвал къвто цвят му е колата

не слушай кварталнтие гаражни майстори (с каквито най вероятно си се съвтвал) да махаш с шкурка....
принципно цялата идея за гумен лип е много тъпа... слагаш боя цепи се след една семица оставяш го по гума и пак от слънцето се опича и се цепи че падата и нарапво цели парчета които вече са станали на пластмаса....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2