Проблем с газовия инжекцион..
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с газовия инжекцион..
Здравейте извинявам се за темата ама прерових почти всичко из темите във форума за газ и в гоогле и не отрих нищто..
Проблема е че нещте да префключи на газ ..превключвам и след няколко секунди пак заработва на бензин.Инжекциона е "ICOM"
Искам да помоля ако някой знае каде има сервиз за тази марма "ICOM" или къде въобщте мога да я закарам да я погледат,че на бензин не се издаржа снощи не сам спал цяла вечер сънувах кошмари и незнам каде се намирам Моля ви. Благодаря предварително.
Проблема е че нещте да префключи на газ ..превключвам и след няколко секунди пак заработва на бензин.Инжекциона е "ICOM"
Искам да помоля ако някой знае каде има сервиз за тази марма "ICOM" или къде въобщте мога да я закарам да я погледат,че на бензин не се издаржа снощи не сам спал цяла вечер сънувах кошмари и незнам каде се намирам Моля ви. Благодаря предварително.
Който не харесва моята мелодия бързо да поема свойта лична траектория!
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
най добрите за мен газаджии при които съм сложил на мои и на приятели коли поне 10 газчици се намират на сточна гара на мелницата
там където е автоцентър риц(на релсите)(можеш да питаш там всеки ще ти покаже къде е) навътре към кв хаджи димитър влиза една уличка която след 100 метра излиза на Т образно кръстовище.завиваш на дясно и след 30 метра от дясната страна има 2 гаража които са винаги отворени.имат си стенд менд и всичко необходимо момчетата.
виждали ли сте S600 2006г. с газ....е аз съм виждал и съм карал.беше поставена там и все още си джитка парахода.
там където е автоцентър риц(на релсите)(можеш да питаш там всеки ще ти покаже къде е) навътре към кв хаджи димитър влиза една уличка която след 100 метра излиза на Т образно кръстовище.завиваш на дясно и след 30 метра от дясната страна има 2 гаража които са винаги отворени.имат си стенд менд и всичко необходимо момчетата.
виждали ли сте S600 2006г. с газ....е аз съм виждал и съм карал.беше поставена там и все още си джитка парахода.
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- kraininski
- ентусиаст
-
улицата е резбарска 2
на този адрес има един огромен автоцентър с име РИЦ(намира се на резбарска точно до мелницата)като кажеш мелницата на сточна гара всеки го знае.та там на автоцентъра който отпред откъм улицата е основно автомивка можеш да попиташ за газаджиите.иначе през целия автоцентър перпендикулярно на резбарска навътре в квартала влиза една уличка и там Т кръстовище, вдясно и ще ги видиш....жалко че им нямам тел.работят мисля без неделя само
на този адрес има един огромен автоцентър с име РИЦ(намира се на резбарска точно до мелницата)като кажеш мелницата на сточна гара всеки го знае.та там на автоцентъра който отпред откъм улицата е основно автомивка можеш да попиташ за газаджиите.иначе през целия автоцентър перпендикулярно на резбарска навътре в квартала влиза една уличка и там Т кръстовище, вдясно и ще ги видиш....жалко че им нямам тел.работят мисля без неделя само
- kraininski
- ентусиаст
-
на втори май мисля да съм на събора че на първи пък съм на ябланица на мотосъбор 

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
kraininski написа:улицата е резбарска 2
бате не знам с кой акъл пращаш хора при тея газаджии като тея са невероятни дърводелци!
Какво изпълнение видях от тях на едно комби автомат направо щях да почина,като видях как са сложили "майсторските" троиници на водните маркучи и ми стана ясно колко са добри и колко разбират!
Не бяха сложили нито емулатор на дюзите нито симулатор на ламбда сондата!
Просто са жестоки!
А на една моя бивша астра 16клапанова 150 коня ASCто и след техен монтаж на газ вече не работеше!А след като аз след тях свалих колектора видях точно какво са сътворили и го оправих!
Големи са майстори!
Едни от доказалите се газаджии обслужващи около 70% от такситата на ОКсупертранс са в лозенец в горичката не съм сигурен коя е улицата точно но там го владеят просто!
- kraininski
- ентусиаст
-
както казах аз съм слагал 4-5 газови вече там(Е класа, М20, М50, Honda Prelude, S класа) и съм напълно доволен...проблем не съм срещал.
иначе днес или утре като минавам покрай тях ще им взема телефончето което съм го загубил за съжаление и ще пиша тук
иначе днес или утре като минавам покрай тях ще им взема телефончето което съм го загубил за съжаление и ще пиша тук
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
IAV написа:Едни от доказалите се газаджии обслужващи около 70% от такситата на ОКсупертранс са в лозенец в горичката не съм сигурен коя е улицата точно но там го владеят просто!
Улица (Р)уй планина, но поради желанието на предишния собственик са пипали по автомобила ми и сега изхвърлям всичко докоснато от тях, включително и гредите на интериора. А, и забравих да спомена, че цените са им отдавна европейски

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
еи ги твойте хора: http://www.bulavtoservis.com/index.php
честито
честито
Последна промяна IAV на 14 Апр 2009, 21:09, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
6inline написа:IAV написа:Едни от доказалите се газаджии обслужващи около 70% от такситата на ОКсупертранс са в лозенец в горичката не съм сигурен коя е улицата точно но там го владеят просто!
Улица (Р)уй планина, но поради желанието на предишния собственик са пипали по автомобила ми и сега изхвърлям всичко докоснато от тях, включително и гредите на интериора. А, и забравих да спомена, че цените са им отдавна европейски. За мен са истински съсипници! И винаги си имат дежурно оправдание. Благославям ги всеки път като минавам по Черни връх. По принцип избягвам излишни коментари в темите, но за тях правя специално изключение. Но всеки сам си избира при кой.
споко, ще коригираме всичко както си е било от завода

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
kraininski написа:на втори май мисля да съм на събора че на първи пък съм на ябланица на мотосъбор
Какъв е тоя мотосъбор на Ябланица? Дай малко инфо колега.

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2