Какво ми се случи преди няколко седмици ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 09 Апр 2009, 15:06

Larii написа:E ти ми даде прекрасна насока в живота Е36 2.0 24V и какво да го права този мъртвец????? Да ми харчи 17/100 км. и да върви колкото някоя 1.6-1.8V мерси при това не ми пасва много ми е тясно отпред :D Не бе сега пак не се заяждам просто не ми допада! Тясна тромава не върви харчи много,скъпи части,всеки 3 ти кара такова единственото хубаво е задното!

Larii, понеже явно не си си направил труда да прочетеш правилата ще ти копирам една малка част от тях тук и се надявам това да е последният ти провокативен пост в този форум.

Изборът ни това да бъде отделен форум е породен именно от желанието да въведем ред и дисциплина сред потребителите му, за да може да бъде максимално полезен. Опитът показва, че един такъв публичен форум се посещава и от много фенове на други марки автомобили - на този факт може само да се радваме. До гуша ни е дошло от постоянни и абсолютно безсмислени разправии коя марка е най-добра, особено от хора които никога не са се качвали на автомобил БМВ или дори още нямат шофьорски книжки. Такива теми няма да бъдат толерирани. Приканваме феновете на други марки автомобили още предварително да имат предвид, че това е BMW форум и поради това известна степен пристрастност към марката у повечето участници е напълно естествена! Не дразнете лъва в неговата клетка!

13 Ако сте фенове на друга автомобилна марка, имайте впредвид, че това е BMW форум и постинги, свързани с други марки може да не бъдат приети равнодушно. Не влизайте в конфликти или спорове на тема коя марка е по-добра . Помнете къде се намирате!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колкото може
Мечтае да кара: докато може

Мнение от aureus_gold » 09 Апр 2009, 22:03

Колеги,интересно ми е дали Дългия е разбрал какво е направил?
Кои сте Вие,че ще карате като камикадзета?Недосегаеми ???Бързи и яростни???Какви ???
Колега,
имаш ли си представа за спирачния път с тази скорост?Дори и любимата ни марка не спира като кон(тпрууу и стоп).
А сте извадили късмет с чичото с КН регистрация.Тук у наше село с тази скорост и люти клетви щях да Ви взема мярка за шапка с козия крак.Тази история не е за гордост.
А най-бързия фиат, да слиза на перископна дълбочина, защото тука са се събрали фенове на BMW и за скорост и динамика можем да си говорим цяла година.А водача на "торинската фурия" - барабар Петко с мъжете..." моята вдига толкоз...,..върви с 200... КАКВО БЕ КОЛЕГА ...? ГРАДУСА НА ВОДАТА ЛИ ?
От всички педали най-много харесвам на газ-та!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 325 Coupe

Мнение от Larii » 09 Апр 2009, 23:04

Не се заяждам само понякога :D Нито имам проблеми с БМВ-тата нито с някой конкретно! Харесвам хора който си обичат колите и си ги гледат с желание независимо каква марка е! Просто ме издразни темата,не беше нужно след такава ситоация дори да си е взел поука да пуска изобшто темата!

Потребител
Аватар

Мнение от Recommened » 09 Апр 2009, 23:09

Славчо не беше ли лице на някаква кампания за безопасно шофиране? Не говореше ли преди време как да се спре войната по пътищата? Или това само за пред хората. К'во му пука нали ще се "оправи" с Закона все някак?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 10 Апр 2009, 5:21

Recommened написа:Славчо не беше ли лице на някаква кампания за безопасно шофиране? Не говореше ли преди време как да се спре войната по пътищата? Или това само за пред хората. К'во му пука нали ще се "оправи" с Закона все някак?
Да бе,той и Стависки беше рекламно лице на "Не карай пил" и кво стана...? :help: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 10 Апр 2009, 10:05

Recommened написа:Славчо не беше ли лице на някаква кампания за безопасно шофиране? Не говореше ли преди време как да се спре войната по пътищата? Или това само за пред хората. К'во му пука нали ще се "оправи" с Закона все някак?

Интервю на Славо с Лоренцо преди ... години. Съответно си говорят за мотоциклети

Лоренцо: Аз, като се снимам в "ренегат", карам без каска. И зрителите ме питат: "Що караш без каска, като по законите на щата, в който се развива действието на филма, трябва да се кара задължително с каска" Обаче ние снимаме в друг щат и там може и без каска.
Та - пита Лоренцо - ти в как караш с каска или без каска и какви са законите в България?
Славчо: Аз карам без каска и като ме видят полицаите само ми козируват.
:help:

No comment или Кво да говорим повече.

Ама айде, че вече темата отиде. (Тя не че беше много смислена де :twisted: )

Потребител
Аватар

Мнение от Recommened » 10 Апр 2009, 12:28

Offtopic: Така е в България. Всеки знае, че богатите/известните се измъкват безнаказано от Закона. Говореше се, че преди катастрофата, която Стависки причини го били спрели, но не му направили нищо, въпреки видимото му нетрезво състояние! :shock:
Дано да се оправим...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 11 Апр 2009, 14:09

Убих се да я чета цялата тема и ко да ви кажа не знам.Пък фиата явно е най-бързия в неговия форум и вече скача тука, чекай малко ве мен, мини първо през Опел, Рено и квито други има ... там ако знайш колко коли има, дето с 2 дъжини ща разчекнат.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 11 Апр 2009, 15:22

:help: убедихти ме изкам фляттттттттттттттттттт :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 I Touring
Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003

Мнение от ned_gm28 » 14 Апр 2009, 0:57

Със закона може и да се "орави",но със Свети Петър-едва ли :!:

Потребител
Аватар

e

Мнение от foxmobile » 14 Апр 2009, 19:00

Защо не си гледаме в паницата, а все в чуждата!?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: палава е36

Мнение от mr.co0p3r » 21 Апр 2009, 23:53

ХА ХА ХА....колеги,абе темата е малко различна и доста се измести....До БмвЕ46-Евала,че признаваш грешката и даваш нагледен пример.До тия,които веднаха го нападнаха-като ви дразни,излизате от темата и си живеете спокойно.Никой не ви кара на сила,освен това пак казвам,че човека се е разкаял,ако може да се нарече чак разкаяние....До тези със проблемите ФИАТ вс БМВ-няма смисъл да се карате за глупости...Вземете си самолет :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 320D

Мнение от Mys7Ic » 28 Май 2009, 22:44

Аз знам, че Слави има Ауди А8 и си пердаши с висока скорост в София и когато го спрат дава по един автограф на полицаите.

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 05 Юни 2009, 6:21

квото го нападнахте колегата, човек да не сподели нещо, се едно никой от нас не е превишавал скоростта.
А колегата, който така умело цитира ЗДП, да го попитам: къде пишеше, че в град използваш лентата, която е удобна за теб, че аз бях чел за некви десни ленти ..
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

Потребител
Аватар

Мнение от skyfish » 08 Юли 2009, 4:13

А колегата, който така умело цитира ЗДП, да го попитам: къде пишеше, че в град използваш лентата, която е удобна за теб, че аз бях чел за некви десни ленти ..

ми вземи да си го припомниш пак тоя закон,че май не си го чел много внимателно навремето.

иначе за автора на темата и неговата невероятно яка история какво мога да кажа - 20 годишно неграмотно келеменце,кандидат за новинарската емисия на БТВ...много станхте бе,спрете се малко.
чак и очаквал слави да му се извини....сладур.

Предишна

Назад към Страхотни истории