Огледалца на Е46 - как да се опазим от кражба?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Евала! Аз предлагам, на който му откраднат огледата, без значение квартала, да ходим да бием тия!!bscsystem написа:Във Сухата река гепат огледала, но изядоха един бой. Сега незнам дали има други апаши. Ако от там ви изчезват мога да Ви кажа къде да ходите пак да ги набиете хахахах

- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
А бе, ако се изринат ония циганори арабите от Симеон, ще ги питам от къде ще "пазаруват" части на старо... Ма нали се сещаш полицията колко и се занимава с това. Всеки, който отиде там, ще си намери огледалата без много зор...BmwE46 написа:Момчета събудете се не го ли хванеш на място нищо не правите
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
Бате те неходят хилки да крадат коли, ходят по двама трима здравковци. То оставаше и аз постоянно да си возим по двама трима да си правиме събор.
В Панчарево на приятел му взимат касетофона, хващат ги на място, бият и на следващия ден цялата кола изподрана и изпочупена .... нема оправия никаква
В Панчарево на приятел му взимат касетофона, хващат ги на място, бият и на следващия ден цялата кола изподрана и изпочупена .... нема оправия никаква
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
bscsystem написа: .... нема оправия никаква
абсолютно вярно аз като съм в гараж миналата седмица боядисвах врата, щото някой си пеше поиграл с пирон ли, с ключ ли....та застрахотателят ми боядисва цяла врата а аз седях три дни без кола, ей така, щото тука само кретени останаха....нема оправия тука....еднопосочен билет за самолет за произволна дестинация, е това е оправията

F**k them all!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
BMW_TO написа:spower написа:ми най-оптималния вариянт остава да си взимаш с теб огледалата вечер и сутрин да си ги слагаш пак гаранция, че ще имаш огледала колото и тъпо да е ама така е в страната ни колите ни взеха да стават масови и разни келешчета се самообурудват
А за скоростните кутии какъв съвет ще дадеш ??? и тях ли да ги сваля ме вечер и сутрин да ги монтираме ???
шанса да ти опънат ск. кутия е доста по малък отколкото огледалцата пък и пробвай да се мушнеш под колата си без да си на канал

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Имам чувството, че тук трябва да караме само Ландровър Дефендър със заварени решетки на огледалата и прозорците и с тръби за брони отпред и отзад. И на мен ми откраднаха огледалата.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Моята молба към всички е:
Моля ви - не купувайте маркирани огледала! Така само насърчаваме подобни кражби.
Има много варианти - на старо (немаркирани - подчертавам!!!!), нови оригинални (скъпички), нови неоригинални (евтини) и боклуци тип от Бриколаж - супер евтини!!!
Има избор, така че моля всеки преди да купи нещо евтино и крадено да се замисли, че утре може и той да е на потърпевшата страна....
Моля ви - не купувайте маркирани огледала! Така само насърчаваме подобни кражби.
Има много варианти - на старо (немаркирани - подчертавам!!!!), нови оригинални (скъпички), нови неоригинални (евтини) и боклуци тип от Бриколаж - супер евтини!!!
Има избор, така че моля всеки преди да купи нещо евтино и крадено да се замисли, че утре може и той да е на потърпевшата страна....
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Моята стои на паркинг, огледалата ми откраднаха пред "Ветрило" вечерта. Някой е излезнал оттам, поогледал ми е колата и после се е върнал и айде.....
anakreon написа:Колеги защо найстина просто не си държите колите на платен паркинг.... 60лв. на месец..., но поне знам че никой няма да я драска, да я блуска и да ми краде било то огледала или нещо друго.
Няма оправия !!!!!!!!!

Преди месец на платен паркинг в извесният кв.Надежда една Х5 -ца остана без ксенони и навигация

Резултата : охраната

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
.....през също така мътните години в русия-москва започват масирани дребни крабжби на стъкла от странични огледала предимно на мерцове е и с класи, като потърпевши са всички прослойки на гражданското населиние! това се разраства като епидемия, чак до степен че може да си купиш твойте си огедала на армениския пазар в предмосковието! братушките намират решение, от типа око за две . .... историята е автентична, ако някой има познати може да поразпита!
само за една вечер и всичко това спира, като съответно в Окръжната московска болница за постъпили десетки от дребния криминален контингент с натрошени пръски, ръце и цели крайници!
поуките за вас!
само за една вечер и всичко това спира, като съответно в Окръжната московска болница за постъпили десетки от дребния криминален контингент с натрошени пръски, ръце и цели крайници!
поуките за вас!
- Biankonero
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
zlati79 написа:.....през също така мътните години в русия-москва започват масирани дребни крабжби на стъкла от странични огледала предимно на мерцове е и с класи, като потърпевши са всички прослойки на гражданското населиние! това се разраства като епидемия, чак до степен че може да си купиш твойте си огедала на армениския пазар в предмосковието! братушките намират решение, от типа око за две . .... историята е автентична, ако някой има познати може да поразпита!
поуките за вас!
Да, това е така... аз отдавна викам да направим една бригадка, ама на никой не му се занимава... работата е по квартали - 5-6 човека от съседни и близки блокове - колите пред блока, но само когато се разберат да дебнат... и сега както се постопля - седим си с биричката мирно тихо и дебнем - всеки неговата си кола - като се появят - по един бърз клип на останалите и се сбираме при потърпевшия - няколко счупени пръсти и лакти, че и колена ако повтарят - после колата на паркинг или в гараж, естествено е такива утрепки да търсят реванш... но това е пътя - в момента друг няма, тъй като нямаме държава... А повярвайте - няма да се наложи много нощи да се чака - тия обикалят ВСЯКА ВЕЧЕР... аз и във връзка с разбитата М-ка на Азраил казах - това че са го "дебнали" са пълни глупости - просто се обикаля всяка божа вечер на лов за такива неща - огледала, лайсни, халогени, ако добарат и нещо луксозно - навигации, волани, музики и т.н. Ако няма такава възможност с приятели и познати в съседните блокове - хващаме колегата с най-лачената кола от форума и се сбираме на бира при него няколко нощи... и така поред на няколко места, и като се разчуе че има наказани апаши, поне ще намалеят тия кражби, че няма да изчезнат е ясно... такива мисли ми се въртят на мен...

това е ре6ението колеги - БРАВО !!!! само с бои 6те се оправиме.Ако има от Варна навити колеги за такива мерки аз сам 100%на разположение и Ви подкрепям (в1преки 4е сам от системата на нац. сигурност).
Тези кражби се правят от дребни наркоман4ета и мижитурки за някои др лев.Ако ги поупукаме малко и се раз4уе + лека подкрепа на ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ (6тото и те малко или мн страдат) ,имам идея КАК,набезите по квартални паркинги и пред блоковете 6те намалеят с ПЪТИ !!!!
просто трябва малка организация (от НАС) и лека помощ от съответните (има6ти власт ) лица.
БОИ му е маиката !!!!
поздрави от Варна

просто трябва малка организация (от НАС) и лека помощ от съответните (има6ти власт ) лица.
БОИ му е маиката !!!!

поздрави от Варна

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Biankonero написа:zlati79 написа:.....през също така мътните години в русия-москва започват масирани дребни крабжби на стъкла от странични огледала предимно на мерцове е и с класи, като потърпевши са всички прослойки на гражданското населиние! това се разраства като епидемия, чак до степен че може да си купиш твойте си огедала на армениския пазар в предмосковието! братушките намират решение, от типа око за две . .... историята е автентична, ако някой има познати може да поразпита!
поуките за вас!
Да, това е така... аз отдавна викам да направим една бригадка, ама на никой не му се занимава... работата е по квартали - 5-6 човека от съседни и близки блокове - колите пред блока, но само когато се разберат да дебнат... и сега както се постопля - седим си с биричката мирно тихо и дебнем - всеки неговата си кола - като се появят - по един бърз клип на останалите и се сбираме при потърпевшия - няколко счупени пръсти и лакти, че и колена ако повтарят - после колата на паркинг или в гараж, естествено е такива утрепки да търсят реванш... но това е пътя - в момента друг няма, тъй като нямаме държава... А повярвайте - няма да се наложи много нощи да се чака - тия обикалят ВСЯКА ВЕЧЕР... аз и във връзка с разбитата М-ка на Азраил казах - това че са го "дебнали" са пълни глупости - просто се обикаля всяка божа вечер на лов за такива неща - огледала, лайсни, халогени, ако добарат и нещо луксозно - навигации, волани, музики и т.н. Ако няма такава възможност с приятели и познати в съседните блокове - хващаме колегата с най-лачената кола от форума и се сбираме на бира при него няколко нощи... и така поред на няколко места, и като се разчуе че има наказани апаши, поне ще намалеят тия кражби, че няма да изчезнат е ясно... такива мисли ми се въртят на мен...
аз съм навит на това предложение даже някой от растояние мога да обездвижа докато демонтира с въздушната пушка да го прицеля, че с ловната колата може да пострада

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3