Може ли да се сменят само ШАРНИРИТЕ ???

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 06 Апр 2009, 10:53

Мен току-що ми поискаха на едно място 850 лева за смяната на двата носача и тампоните (това са части+труд+реглаж)....много ли е, нормално ли е?! :roll: :help:
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 06 Апр 2009, 11:03

ами ако ти смятат по 300лв носачите 600лв и тампони и реглаж още 250 лв затова толкова ама попитай и на др места да сравниш
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ITK » 06 Апр 2009, 11:17

Мда....600 лева за всичко това (без реглаж де, ама реглаж предполагам за 20-30 лева навсякъде ще направят) при мой приятел, който има магазин на Ч.Връх и сервиз...говори ми за някаква марка МУК..., която била немска и качествена, на този човек поне му имам пълно, ама пълно доверие....
явно там ще сменям утре... :roll:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Biankonero » 06 Апр 2009, 12:48

ITK написа:Мда....600 лева за всичко това (без реглаж де, ама реглаж предполагам за 20-30 лева навсякъде ще направят) при мой приятел, който има магазин на Ч.Връх и сервиз...говори ми за някаква марка МУК..., която била немска и качествена, на този човек поне му имам пълно, ама пълно доверие....
явно там ще сменям утре... :roll:

Марката е Moog, и аз съм с такива, наистина са качествени - по 305лв бройката бяха, 15к километра вече, не са се разхлабили шарнирите ич, скоро преглеждах окачването, че лято идва... ;) А тази цена 850лв - искай да ти я разбият, защото 600лв са носачите само, тампоните са отделно, реглажа, и виж колко си слагат за труда, ако ти се стори много, бегаш другаде... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5
Мечтае да кара: MX5

Мнение от gido » 06 Апр 2009, 13:42

колегата от Пазарджик никакъв несе обажда,пишами и нямам отговор :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ITK » 07 Апр 2009, 18:19

Смених ги пустите шарнири, 520 лева ми излезе всичко, подробно съм го описал в темата с цените, старите (оригиналните) обаче не ги хвърлям, като заминат и тия може да мина през този Жан, и без това на Окр. болница почти живея и да видим какъв е фокуса....
Ако пък преди това реша да се метна на друга машина, оригиналните може да ги дам на някой колега, желаещ рециклиране.....
F**k them all!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 08 Апр 2009, 9:11

колеги намерих я тая тема за рециклирането при Жан
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5%F2%EA%E0
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мадамите да крещят :)

Мнение от Rundev » 14 Апр 2009, 12:05

Alexi написа:алуминиевите носачи като на Е46 не се препоръчва да им се набиват шарнири ,като нямаш парици за оборудван носач продай колата и си купи голф 3 техните са много евтини ... :confused:

Прав е колегата,напълно съм съгласен.Преди 3 седмици сменях носачи с тампони поради тропане на предницата,еми...... няма начин 700 лева заминаха само за носачите.А това с набиването на старите носачи си е самоубийство. Представи си че отарве на някой дупка новия ти шарнир на стария ти носач и лекичко си забучиш цялата муцуна на асфалта.Тогава ще викаш защо недадох 700 лева !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 14 Апр 2009, 13:56

Стига с тези самоубийства бе момчета :mhihi: Няма да им паднат новите шарнири в каквито и дупки да влезнат. Всеки си прави сметка на парите. Аз лично също предпочитам да си взема нови за Е46, понеже по-хубаво от оригинала няма. Но какво сте настръхнали срещу хората, които искат да спестят някой лев, в това няма нищо лошо. Колегата ми в службата вече кара 15к км с такива носачи и няма никакви проблеми и няма да Ви казвам колко пъти по-евтино му излезна от поръчката, която аз направих. Идеята на темата е да се покаже, че технически може да се направи, а от тук нататък всеки решава сам за себе колко пари иска да отдели, за да си стегне колата.
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

Предишна

Назад към E46