РУСЕ - Архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Пуснах съобщение, засягащо феновете от Русе. Защо е изтрито?
Форумът е пълен с глупости, чатене и подобни простотии, а се трие информация.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Van написа:Пуснах съобщение, засягащо феновете от Русе. Защо е изтрито?
може да е бъг на форума колега,след кратка консултация с колегите стана ясно,че никой не е трил твой постинг

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колеги от Русе, има ли някой от вас който да пътува в Събота ? ако има нека ми пише да се включа от Лукойл-а на гара Бяла, аз съм от Свищов и искам да пътуваме заедно ... 

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
B U L L I написа:Van написа:Пуснах съобщение, засягащо феновете от Русе. Защо е изтрито?
може да е бъг на форума колега,след кратка консултация с колегите стана ясно,че никой не е трил твой постинг
Стават грешки всякакви. Съжалявам, ако съм причинил безпокойство!
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Van написа:B U L L I написа:Van написа:Пуснах съобщение, засягащо феновете от Русе. Защо е изтрито?
Стават грешки всякакви. Съжалявам, ако съм причинил безпокойство!

- pantzer3
- ентусиаст
-
- pantzer3
- ентусиаст
-
Колеги кво стаа ??? Кажете за събора какъв е маршрута, от къде ще се минава??? Аз си мислех около 550 - 600км отиване и връщане, а току що един приятел ми каза, че Шипка била затворена, Хаимбоаз с двуметрови дупки и се заобикаляло от на майната си и дефакто излизат около 450-500км в едната посока, значи 1000км отиване и връщане
Ужассссс
Който знае нещо по въпроса да каже! От къде ще се минава и колко км ще излезе цялата работа??? Днес на срещата на форте никой нищо не каза?!?! Запознат ли е някой със състоянието на пътищата?

- BlacK-EviL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бавно 32?и цупе
- Мечтае да кара: е92 м3 цупе
- pantzer3
- ентусиаст
-
BlacK-EviL написа:раздаваха ли се фланелките че тази среща малко я пропуснах
Ммдаа - малко големичи идват ама не са лоши

- svetlaka_rs
- кандидат ентусиаст
-
pantzer3 написа:BlacK-EviL написа:раздаваха ли се фланелките че тази среща малко я пропуснах
Ммдаа - малко големичи идват ама не са лоши
Ем значи тея дни подмъквам и мойта

Живей...мечтай...карай мечтата си...BMW..
--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.

--- BMW - марка немски автомобили, които не са пригодени за движение в дясната лента.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
и ти кат мен викаш за пръв път да я изпусниш и да не можеш да се уредиш с тенискаBlacK-EviL написа:раздаваха ли се фланелките че тази среща малко я пропуснах

- pantzer3
- ентусиаст
-
pantzer3 написа:Колеги кво стаа ??? Кажете за събора какъв е маршрута, от къде ще се минава??? Аз си мислех около 550 - 600км отиване и връщане, а току що един приятел ми каза, че Шипка била затворена, Хаимбоаз с двуметрови дупки и се заобикаляло от на майната си и дефакто излизат около 450-500км в едната посока, значи 1000км отиване и връщане![]()
![]()
Ужассссс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който знае нещо по въпроса да каже! От къде ще се минава и колко км ще излезе цялата работа??? Днес на срещата на форте никой нищо не каза?!?! Запознат ли е някой със състоянието на пътищата?

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
аве баце кви маршрути кви 5лева качваш са сутринта на бимата си и газ на кадето видишpantzer3 написа:pantzer3 написа:Колеги кво стаа ??? Кажете за събора какъв е маршрута, от къде ще се минава??? Аз си мислех около 550 - 600км отиване и връщане, а току що един приятел ми каза, че Шипка била затворена, Хаимбоаз с двуметрови дупки и се заобикаляло от на майната си и дефакто излизат около 450-500км в едната посока, значи 1000км отиване и връщане![]()
![]()
Ужассссс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- pantzer3
- ентусиаст
-
nesko написа:аве баце кви маршрути кви 5лева качваш са сутринта на бимата си и газ на кадето видишpantzer3 написа:pantzer3 написа:Колеги кво стаа ??? Кажете за събора какъв е маршрута, от къде ще се минава??? Аз си мислех около 550 - 600км отиване и връщане, а току що един приятел ми каза, че Шипка била затворена, Хаимбоаз с двуметрови дупки и се заобикаляло от на майната си и дефакто излизат около 450-500км в едната посока, значи 1000км отиване и връщане![]()
![]()
Ужассссс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ако може да каже нещо по умно! Все пак това трябва да го обсъдим, щото да не стане така да се чудим в последния момент от къде ще се минава и т.н.