Въпрос ???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Така и така съм си сложил такова да ми писука ако си забравя фаровете, ще го преместя зад това чудо. Май това е най-смисленото обяснение за какво служи. 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Но пък от друга страна нали като изгасиш мотора и си бил на фарове, BMW-тата автоматично преминават на габаритни светлини. Така че на практика не може да си "забравиш" фаровете... Не забравяйте че не караме Опели МБ-та и други такива кошове!!! В The Ultimate Drivin' Machine тоя порблем с фаровете са го решили още през 70-те сигурно ( да не и по-рано)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: отг.
Zdraveite,
i az q imam tazi DZADZA v kolata si.Dnes mi kazaxa 4e tova e OBEMEN
DAT4IK postaven oshti v zavoda,i nastroen kam SECURE CODE.Bez tozi dat4ik v GERMANY zastraxovatelata kompanja ADAC, nepravi zastraxovki.
Ako same ne6to podveli sega i az vas podvezdam.
i az q imam tazi DZADZA v kolata si.Dnes mi kazaxa 4e tova e OBEMEN
DAT4IK postaven oshti v zavoda,i nastroen kam SECURE CODE.Bez tozi dat4ik v GERMANY zastraxovatelata kompanja ADAC, nepravi zastraxovki.
Ako same ne6to podveli sega i az vas podvezdam.

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
da taka e ,tva izdava zvukov signal,na6to pi6ti kogato temperaturata stane pod 3 gradusa(4asovnika na tabloto ni e elektronen)i kogato si si nastroil da sviri na vseki krugul 4as(MEMO) 

- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Rabotata e iasna.Taia djadja e za dat4ika,koito meri temperaturata v kupeto pri koli s Klimaautomatik.Tova go pro4etoh v knigkata na edna 320-ka kupe E36.Djadjata izglegda po sustia na4in kato pri E30. 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
xa sega de?????
Zdraveite,dnes si svalix kasetofona i 6einata s nego zaesno.Vkarax zabo-
lekarsko ogledalo i otvatre vidax 4e pri men e samo edna plastamsova
trabi4ka i si li4e6e 4e neshto e bilo postaveno v neja.Mezdu drugoto.
Predi tova zapo4nax da maxam kop4etata na plazga4ite za parnoto,ste-
penja regulator za silata na toplja vazdux(ventilator4eto) i kop4eto za toplo i studeno.Ve4e se se6tate koi sa gore-spomenatite ne6ta.Sled akto maxnax plastnasite na plazga4ite vnimatelno s otverka se svalq platkata,tq e s malki 6tip4ici koito nemogat dase s4upqt.Pod neja ima 4
bolt4eta kato se razvjat se svalq platkata.Ako njakoi muse nalaga da sva-
lja tazi platka neka se rakovodi ot tezi neshta.
Uspex
lekarsko ogledalo i otvatre vidax 4e pri men e samo edna plastamsova
trabi4ka i si li4e6e 4e neshto e bilo postaveno v neja.Mezdu drugoto.

Predi tova zapo4nax da maxam kop4etata na plazga4ite za parnoto,ste-
penja regulator za silata na toplja vazdux(ventilator4eto) i kop4eto za toplo i studeno.Ve4e se se6tate koi sa gore-spomenatite ne6ta.Sled akto maxnax plastnasite na plazga4ite vnimatelno s otverka se svalq platkata,tq e s malki 6tip4ici koito nemogat dase s4upqt.Pod neja ima 4
bolt4eta kato se razvjat se svalq platkata.Ako njakoi muse nalaga da sva-
lja tazi platka neka se rakovodi ot tezi neshta.
Uspex

moita e s klimatik, ama kato razglabiah tabloto da tursia mikrofiltur (kakuvto se okaza che niamam v moiata kola a madamata deto prodava 4asti v Daru mi beshe kazala obratnoto) a i kato montirah kasetofon shto ne sum gledal po-vnimatelno ....
ako nameria vreme shte porazglobia otnova da vidia kakva e tazi djva4ka, che pri men ne shte i da pisuka :-)
ako nameria vreme shte porazglobia otnova da vidia kakva e tazi djva4ka, che pri men ne shte i da pisuka :-)
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
- Новини
-
Какво стана сега ......открихте ли за какво служи тази джундурия? И мене ме гнети любопитството и ми иде да я откъртя при положение че нема никой вътре. Дотука от прочетеното най-ме радваше варианта да се окаже найстина ароматизатор. Представяте ли си колко би било умно бре хора? Ако има връзка с тръбите някъде що да не го направим набързо ароматизатор
)) Ако пък не става ..колко му е да направим на попара едно "борче" и да го заврем там :mha:

Mi i az taya dzadza ya imam! moyata e s klimatik ama do kolkoto znam tova ne e za klimatika, ako e za Memo funkchiata koyato i do den dneshen ne sam pozval moze!!! Inache dali e za temperetyrata ne viarvam, na men in termymatara ne mi bachaka vse na minus 30 si sedi, to ne che e daleche ot istinata tyka v taya tapa kanada ama vse pak.

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ne 4e razbiram a zamislqli ste se 4e moje da imate cirkulacia na vuzduha v kupeto kakto pove4e opel
maitapq se sushtia dat4ik ne 1 kum 1 go ima i na golf 3ka GTi s klimatronik i mom4eto mi kaza 4e ottam po nqkoi put poduhval vuzuh i mislq 4e e za cirkulaciata na vuzduh
m/udrugoto BMWtata imat li filtri na parnoto kum kupeto

m/udrugoto BMWtata imat li filtri na parnoto kum kupeto

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3