при покупка на Е39 диагностика София къде?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Здравейте,
Интересува ме при покупка на Е39, къде може да се направи диагностика в София? Колко време отнема? Трябва ли предваритвлно записване? Само на двигател ли правят, или може ходова част, цялостна диагностика? Ако някой има впечетления от 2 -те места Камор и Дару да ги сподели? Ако има друго по-подходящо място - споделете.Имате ли идея колко струва?
Интересува ме при покупка на Е39, къде може да се направи диагностика в София? Колко време отнема? Трябва ли предваритвлно записване? Само на двигател ли правят, или може ходова част, цялостна диагностика? Ако някой има впечетления от 2 -те места Камор и Дару да ги сподели? Ако има друго по-подходящо място - споделете.Имате ли идея колко струва?
Е39 диагностика София къде?
А има ли някой, който го е правил и има преки впечетелния? Имам предвид при покупка на автомобила? Дават ли да присъстваш по време на прегледа, да погледнеш под колата и т.н.
Казват ли да речем рвйката е в такова състояние, има за смяня виско, носачи , или няма и т.н. Т.е някой с преки впечетления?
Казват ли да речем рвйката е в такова състояние, има за смяня виско, носачи , или няма и т.н. Т.е някой с преки впечетления?
Това последното че не те допускат да погледнеш кво става хчи не ми харесва... все пак аз ще е купувам тази кола, а не те и аз им давам на тях пари а не те на мен....би трябвало да мога да видя все пак...
Аз не робувам на оторизирани сервизи, някой ако знае друго по-нормално място където да има специализирана компютърна диагностика и да могат да огледат колата отвсякъде и аз да мога да присъствам да каже. Мерси предварително.
Аз не робувам на оторизирани сервизи, някой ако знае друго по-нормално място където да има специализирана компютърна диагностика и да могат да огледат колата отвсякъде и аз да мога да присъствам да каже. Мерси предварително.
наи добре в оторизиран сервиз ходи на ДИАГНОСТИКА ЗА ЕЛЕКТРОНИКАТА И МОТОРА ! само това там
и те съветвам да си запазиш час в ДаруКар за това нещо
а вече за ходовата част , и това дали е удряна колата, пребоядисвана и т.н. ходи в друг сервиз, при познати маистори, които ще ти покажат точно по колата каде и какво и има
и те съветвам да си запазиш час в ДаруКар за това нещо
а вече за ходовата част , и това дали е удряна колата, пребоядисвана и т.н. ходи в друг сервиз, при познати маистори, които ще ти покажат точно по колата каде и какво и има
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Аз преди 2 години като купувах моята отидох в сервиза на колегата Cobra от форума и останах много доволен. В последствие пратих там още двама приятели, които си купуваха БМВ-та от София и те също останаха доволни.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
здравей колега,
ако си от пловдивския регион,иди в найси-кар на асеновградско шосе.
там си допуснат до колата си при всички случаи и коментираш с монтьорите,
много добри впечатления!
п.п. мислех,че вече навсякъде в ВМ ни допускат до колите ни...?
ако си от пловдивския регион,иди в найси-кар на асеновградско шосе.
там си допуснат до колата си при всички случаи и коментираш с монтьорите,
много добри впечатления!
п.п. мислех,че вече навсякъде в ВМ ни допускат до колите ни...?
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Колега, в камор не ти препоръчвам да ходиш. Моите впечатления и спомени са строго отрицателни. Не стига, че не разбират нищо от колите, а и се държат надменно и накрая ти говорят глупости от хиляда и една нощ. Преди години бях при тях за проблеми с печката
и тъпака приемчик ме уверяваше повече от половин час, че моята кола(тогава бях с 525D 2002г.) била без печка. Аз го питам тогава какво е това под калника, а той вдига рамене и казва, че е слагано в последствие
Питам го защо имам табелка на Wabasto, а нещастния некомпетентник ми обяснява, че така ги слагали тези табелки та да вдигнат цената на колата. Абе ако можеш да си ги спестиш, горещо ти го препоръчвам. В Дару Кар е доста по-добре, но както казаха колегите там не те пускат и трябва да им Верваш
. Ако искаш провери ТУК. Аз съм много доволен от момчетата. Работят бързо и чисто и наистина разбират от БМВ. Имат си и компютри, на които закачват колата, така че ти правят пълна диагностика както на ходова част, така и на всичко останало. Успех с покупката.

12 мнения
• Страница 1 от 1