Решетка за ///М броня... от какво ?
Модератор: bum_bum
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Решетка за ///М броня... от какво ?
Здравейте колеги... трябва да сложа няква решетка и се чудя от ккаво да бъде... единия вариант е тази ламаринената която е най-близо до оригиналната... другия вариант е оригиналната...
няма ли друг вариант пак да е пластмасово и да е възможно най-близко до оригинала и не толкова скъпо...
давайте идеи какво да я правя тази мрежа
няма ли друг вариант пак да е пластмасово и да е възможно най-близко до оригинала и не толкова скъпо...
давайте идеи какво да я правя тази мрежа
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Слагай оригиналната и не се занимавай с менте-проекти.... за 40-50лв все ще се намери от някъде... т.е. има вариант и да не е "оригинална", ми да е просто 100% качествена реплика т.е. няма щампи на BMW, но изглежда и е 1:1...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Оригиналната ама тая с ребрата ако набараш от някъде е най- добре. Иначе има и една метална мрежа, черна с която не си личи дали е пластмасата оригиналната или мрежа..
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
bum_bum написа:Оригиналната ама тая с ребрата ако набараш от някъде е най- добре. Иначе има и една метална мрежа, черна с която не си личи дали е пластмасата оригиналната или мрежа..
аз съм с такава метална черна ама нещо не ме кефи и при първа възможност я махам
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
bum_bum написа:Оригиналната ама тая с ребрата ако набараш от някъде е най- добре. Иначе има и една метална мрежа, черна с която не си личи дали е пластмасата оригиналната или мрежа..
на сивата броня си личи че е метална мрежа

не че искам хората да си мислят че съм с оргиналдъ но просто ми е мерак да не е тази металната...
много се криви и след всеки удар трябва да я изправям

мисля си че ако е пластмасова просто ще си пада и само ще я залепвам отново вместо да си играя по 1 час да изправям
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Иди в някоя автоморга,и от някоя френска по нова кола си вземи пластмасова за 10лв.
Аз си намерих от Пежо Боксер като моя бус и стана великолепно.Малко е по голяма но спокойно се оформя,все пак е пластмаса.
Мисля,че и от други коли ще стане.
Аз си намерих от Пежо Боксер като моя бус и стана великолепно.Малко е по голяма но спокойно се оформя,все пак е пластмаса.
Мисля,че и от други коли ще стане.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
в практикер и в бриколаж продаваха на листове черна пластмасова мрежа която беше едно към едно с оригинала - режеш и слагаш

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
8 мнения
• Страница 1 от 1