Е30 проблем със съединител
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Е30 проблем със съединител
Колеги проблема е следния като карам и превклуча на скорост 3 , 4 или 5 и вече съм превключил и дам газ колата дига уборотите бързо а не зацепва толко бързо (получава се не6то ката форсиране на скорост) та ако знаете каде точно е проблема моля кажете Sad Благодаря!
- владо4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б25 e46 320d
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли. 

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
Няма какво да го пробва работата е ясна-Съединител!!!
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
не разбрах само каква е целта на занятието? ти това правил ли си го?къв беше ефекта? после смени ли съединителя?
като купувахме моето Е30 момчето с мен,направи подобен трик само дето не видях на коя предавка беше.terziev написа:JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
не разбрах само каква е целта на занятието? ти това правил ли си го?къв беше ефекта? после смени ли съединителя?
Накратко философията е май следната,-че ако колелата са блокирани с ръчната,и се вкара на скорост,колата трябва да угасне...а ако съединителя не зацепва... няма да угасне?!
ама и аз какъв съм пишман механик,остави

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
mnh написа:като купувахме моето Е30 момчето с мен,направи подобен трик само дето не видях на коя предавка беше.terziev написа:JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
Накратко философията е май следната,-че ако колелата са блокирани с ръчната,и се вкара на скорост,колата трябва да угасне...а ако съединителя не зацепва... няма да угасне?!
браво бе младеж

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
rahoGabroveca написа:mnh написа:като купувахме моето Е30 момчето с мен,направи подобен трик само дето не видях на коя предавка беше.terziev написа:JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
браво бе младежкак се сети
то и това е писано преди време, само вместо с ръчна, колегата който го беше написал предлагаше да подпреш предните гуми на висок бордюр и пак така

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
доста ще е ефектноbigmurzi написа:rahoGabroveca написа:mnh написа:като купувахме моето Е30 момчето с мен,направи подобен трик само дето не видях на коя предавка беше.terziev написа:JoRkAtA_pld написа:Сигурно вече е почнал да боксува, ако искаш го пробвай като дръпнеш ръчната и включиш на 3-та или 4-та и ще усетиш как не зацепва да тръва, а самите дискове буксуват.Поне този метод са ми казва ли.
браво бе младежкак се сети
то и това е писано преди време, само вместо с ръчна, колегата който го беше написал предлагаше да подпреш предните гуми на висок бордюр и пак така

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Еми ся, ако си дупе и ти е ниска 30-ката го праиш с ръчна, ако не си дупе и ти е висока 30-ката си намираш бордюрче, набиваш една 3та и след т'ва баеш на съединителя и те така.. ефекта е един и същ 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
13 мнения
• Страница 1 от 1