Проблем с пиксeлите на показателя на километражите

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 12 Апр 2009, 14:17

Tod написа:Поправих фаталната грешка и моля за прошка стожерите на грамотноста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

:)
Колега сподели как реши проблема? Къде беше причината?
Изображение Изображение Изображение

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 12 Апр 2009, 15:43

pantzer3 написа:
Tod написа:Поправих фаталната грешка и моля за прошка стожерите на грамотноста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

:)
Колега сподели как реши проблема? Къде беше причината?
:OT:
Колегата Станчев вече го попита,като отвори форума колегата ще напише, че е сменил лампичките.
Ама ако го питаш още веднъж може и да не го напише.......... :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 12 Апр 2009, 18:10

Stanchev написа:в крайна сметка можеш да кажеш дали си сменил само лампичката, за да може някой колега като търси в търсачката да си реши проблема ;)

Проблема бе, единствено в лампичката, смених я и светна показтелят на километрите, ПИКСИЛИТЕ :mhihi: работят ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 M62B44TU
Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
Детайли за колата: DF85926

Мнение от georgipass » 12 Апр 2009, 20:51

Да задам и аз един може би " лаишки" въпрос :roll: И при мен работят всички пиксели...но като загрее таблото(като работи повече минути) или го напече слънцето... трябва да се наведа под определен ъгъл за да видя всичко ... това е проблем с пикселите или с крушката,защото някой от пикселите светят по-силно :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 12 Апр 2009, 22:52

georgipass написа:Да задам и аз един може би " лаишки" въпрос :roll: И при мен работят всички пиксели...но като загрее таблото(като работи повече минути) или го напече слънцето... трябва да се наведа под определен ъгъл за да видя всичко ... това е проблем с пикселите или с крушката,защото някой от пикселите светят по-силно :roll:

с пикселите
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към E34