Малко ъпгрейд на YES-ката
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и при най малкото криване на жантата,почва чука в хамортисьораGEORGIEV написа:haho написа:Аз днес пробвах едни 7.5j на ЕТ20 и минаваха на около 5мм. от макферсоните , значи ЕТ25 също би трябвало да става - в случая ЕТ30 с 5мм фланец![]()
днес си направих една проба за теб,значи моите са ет30 и без фланец опира, после слагам 5мм фланец и ми минава супер близо до макферсона

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Юзър написа:и при най малкото криване на жантата,почва чука в хамортисьораGEORGIEV написа:haho написа:Аз днес пробвах едни 7.5j на ЕТ20 и минаваха на около 5мм. от макферсоните , значи ЕТ25 също би трябвало да става - в случая ЕТ30 с 5мм фланец![]()
днес си направих една проба за теб,значи моите са ет30 и без фланец опира, после слагам 5мм фланец и ми минава супер близо до макферсона
да де и затва съм сложил 25мм фланци че да има мегдан и за по-голямо кривене

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring

хайде като сте се разприказвали за фланци, за ЕТ 35 колко трябва да са широки фланците? Джантата е 16/7,5 J и е съвсем близо до макферсона в момента

Благодаря предварително

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
Нема спиране
Най-после събрах пъзела
и днес цял следобед така
Много съм доволен рейката е е36-цова разликата с преди е огромна,никакъв луфт много стегната предница и много директна ,щях да си пребия в началото

Най-после събрах пъзела

и днес цял следобед така

Много съм доволен рейката е е36-цова разликата с преди е огромна,никакъв луфт много стегната предница и много директна ,щях да си пребия в началото

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Колега има ли разлика в двете рейки , и ако има да ми дадеш малко повече инфо. ако може , за монтайа и т.н. реве ли се нещо чукали се ? Че на моята Е30 много ме дразни управлението многое как да кажа меко , може с малкич си пруст да я шофйраш . За това бях решил да изолирам помпата и да си карам без хидравлика . На Е36-та управлението ми допада доста повече по твърдо което е много cool .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
а ,то имало няква тема за тоя кош
нали търсех DTM огледала..... и намерих едни на FK ,обаче ръчни и след тва си вкарах филма да си ги направя ел. като ползвам машинките от моите си огледала оригиналните
Ето тука малко снимков матриал ,кое как се случи
тука ползвам една дебела гума , че се получава фуга понеже за е30 не се предлагат адаптери за тези огледала
после последва разглобяване на старите и новите огледала и поставянето на машинките в новите
и тука планчицата е желателно да се пръсне ,че малко гадно се набива на очи иначе
и разбира се скромния краен резултат

нали търсех DTM огледала..... и намерих едни на FK ,обаче ръчни и след тва си вкарах филма да си ги направя ел. като ползвам машинките от моите си огледала оригиналните

Ето тука малко снимков матриал ,кое как се случи

тука ползвам една дебела гума , че се получава фуга понеже за е30 не се предлагат адаптери за тези огледала

после последва разглобяване на старите и новите огледала и поставянето на машинките в новите

и тука планчицата е желателно да се пръсне ,че малко гадно се набива на очи иначе

и разбира се скромния краен резултат

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Поиграл си си,Браво!Става супер колата,като почнеш не може да спреш 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Забелязвам, че си направил фешън капачки за джантите може ли да дадеш малко повече инфо 

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
ge_a написа:Забелязвам, че си направил фешън капачки за джантите може ли да дадеш малко повече инфо
За съжаление немога да ти дам много инфо за капачките,така взех джантите с тях, но според мен са си оригиналните равни капачки на борбет с надписа и някой е решил да го запълни с кит

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
GEORGIEV написа:ge_a написа:Забелязвам, че си направил фешън капачки за джантите може ли да дадеш малко повече инфо
За съжаление немога да ти дам много инфо за капачките,така взех джантите с тях, но според мен са си оригиналните равни капачки на борбет с надписа и някой е решил да го запълни с кит
Окс мерси

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!