проблем при студен тдс
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
проблем при студен тдс
здравеите,като эапаля сутрин колата парвата минута докато са по високи оборотите работи добре,след това започва да тресе и припушва и се усеща нещо като тювкане,като поэагрее се оправя,карам я с откачен дебитомер може ли да е причина ако нее помагаите.E39тдс
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
А ти помогна ли си сам като потърсиш с ТЪРСАЧКАТА ?!?!
Има адски много писано по тази тема.Пиши в търсачката ГНП,Дюзи( за сега поне се сещам само за това) и чети
Има адски много писано по тази тема.Пиши в търсачката ГНП,Дюзи( за сега поне се сещам само за това) и чети

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Re: .
WALL написа:BaHka написа:Като за начало оправи проблема с дебитомера.
........ кой ти даде този АКЪЛ?
И аз това се чудя,WALL.Забелязваш ли ,че през последната седмица в този форум едно 40 процента пробват да си оправят колите след като откачат дебитомера.На мен това лично главата ми не го побира.Не мога да разбера защо когато някой има проблем на дизела със запалването или пропушване,първата му работа е да откачи дебитомера.....???...и кой им дава тези акъли?

в супер диэел ми откачиха дебита,каэаха че нямало проблем да карам така докато го купя че ми обявиха 700лв.диагностиката там неможа да хване нищо друго,карай ми викат а колата си работи като трактор ,била на 6 викат.щото е студена эатова така работела,раэбирам ама да е леко по шумна а тя тресе прекьсва,дюэите и гнп са проверени и са добре.може ли да е нещо от вакумите ама пьк като эагрее е перфектна
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
10 мнения
• Страница 1 от 1