Проблем със запалването БМВ 525 Д !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
Колега, в твоя случай трябва и по-често да ги сменяваш, като сипваш тия боклуци!Горко и на колата!Ходи давай, сега пари на "големите майстори"
- DAEL
- Дакела
-
WALL написа:Не се излагайте... ако е така и аз трябва да сложа един кашон с филтри в багажника... Ебах го в БМВто... нещо се вманиачавате по тези батози модел 95-96 година.... Сопите у гърба и толкоз като изхлопа го оправям... Вместо колата да ми е роб, аз ли ще и ставам... Добавки не се слагали масло не се слагало в дизела.... С чиста съвест Ви казвам, че тука в този форум едва ли има човек който по-добре познава двигателите в случая дизела и какво му трябва на един дизелов двигател... Много неща написани тук във форума са ала бала (то за тва е форум), и виждам, че има колеги които се водят по този форум, но то си е за тяхна сметка.... Гушат яко сервизите за консумативи и обслужване.....
Извинявам се за

П.П. ....и да ви попитам, от колко време карате/ама постоянно/ дизели?
- DAEL
- Дакела
-
...., а относно проблема на колегата още като прочетох темата ми стана ясно, че кара с кофти нафта, но проблема си е негов с какво ще кара!Имах предположение и го споделих, вече си е негова работа дали ще обърне внимание!
Айде живи и здрави, господа специалисти!
Айде живи и здрави, господа специалисти!

- DAEL
- Дакела
-
- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
еми едната дюза е заминала и има съмнения за още една но засега няма проблеми ... всичко е заради кофти нафта
а при комън райл-а продухване на дюзи няма колеги, така 4е нова трябваше а една дюза няма ви казвам колко пари е
както и да е, казаха ми че колата е девствена хахахахах, такова бмв няма просто, абсолютно нищо не е пипано по него, перфектно от всякъде и аз му ебах майката с тая шибана нафта мн кофти....сега си върна старата форма дано да нямам проблеми повече...обаче препоръките за горивен филтър, датчици и т.н. се оказаха грешни...в дюзата е бил проблема, че може и в още една дюза да е...ще видим как ще се държи занапред 

Колега,защо избърза със смяна на дюза,в НН сервиза ги отремонтирват и забравяш за проблема без да даваш 640-50лв за нова дюзаvladi_killer написа:еми едната дюза е заминала и има съмнения за още една но засега няма проблеми ... всичко е заради кофти нафтаа при комън райл-а продухване на дюзи няма колеги, така 4е нова трябваше а една дюза няма ви казвам колко пари е
както и да е, казаха ми че колата е девствена хахахахах, такова бмв няма просто, абсолютно нищо не е пипано по него, перфектно от всякъде и аз му ебах майката с тая шибана нафта мн кофти....сега си върна старата форма дано да нямам проблеми повече...обаче препоръките за горивен филтър, датчици и т.н. се оказаха грешни...в дюзата е бил проблема, че може и в още една дюза да е...ще видим как ще се държи занапред
- DAEL
- Дакела
-
vladi_killer написа:еми едната дюза е заминала и има съмнения за още една но засега няма проблеми ... всичко е заради кофти нафтаа при комън райл-а продухване на дюзи няма колеги, така 4е нова трябваше а една дюза няма ви казвам колко пари е
Е, колега, за това ти казвах, че трябва да сменяш по често горивен филтър.Помисли малко, филтъра се пълни с боклуци от него тръгват по системата и къде отиват....., в най-финното нещо, дюзата?!
- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
тя ако е кофти нафтата забрави тази работа че горивния филтър ще ти улови всички боклуци ...тя тая дюза е толкова финна че косъм не може да мине луда работа....а по повод продухването, казах ви че съм питал при тея дюзи не става колеги 

- vladi_killer
- кандидат ентусиаст
-
ми тази въпросната 2-ра дюза изобщо не реагирала и другите като загрее колата компенсират и тресенето спира , смених я но има и о6те една която не се знае с точност коя е, щото колата пали малко по трудно от преди...смисал стартера върти поне 2 секунди повече сигурно докато запали и като е студена леко притриса, после се оправя, притриса после пак се оправя и това е само на като е спряна на ниските обороти като е в движение и загрее, край с проблема....супер странно...ако още една дюза се окаже за 630 лв дебело ще ми излезе нз... 

28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2