странен шум като запаля сутрин помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
странен шум като запаля сутрин помощ
добур вечер сори ако темата не е кадето трябва ама имам проблем и се опитвам да разбера от хора с повече опит от мен с бмв. Значи сутрин като запаля се чува някакво бучене при джигателя 2/3 минути и спира моля ако има някои някаква идея да пише мерси предварително
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Ходи да ти видят повдигачите на клапаните, сегментите и накрая ролките.
Виж с какво масло си, дали е подходящо.
Успех
Успех

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
Колега това се случва на още 2-3-ма поне от този форум дори и на брат ми. И още незнам от какво е... 2-3 минути бучи и изведнъж спира ако разбереш от какво сподели с нас
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
Rymen написа:то е като се1 някаква помпа бучиyellowsubmarine написа:Ходи да ти видят повдигачите на клапаните, сегментите и накрая ролките.
Успех
При това положение - смукача или вторичната въздушна помпа

демек имам ли проблем да решабам ? бучи като не сум я карал пожече време ако не я карам няколко часа и после го чувам тва бученеyellowsubmarine написа:Rymen написа:то е като се1 някаква помпа бучиyellowsubmarine написа:Ходи да ти видят повдигачите на клапаните, сегментите и накрая ролките.
Успех
При това положение - смукача или вторичната въздушна помпа
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
Ами ако е вторичната възд. помпа, то тя нагнетява въздух отначало заради емисиите и ламбда сондата, но щом се чува като прахосмукачка мисля, че трябва да се погледне
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
Rymen написа:мерси многоyellowsubmarine написа:Ами ако е вторичната възд. помпа, то тя нагнетява въздух отначало заради емисиите и ламбда сондата, но щом се чува като прахосмукачка мисля, че трябва да се погледне
Приятел, изказвам мнение, с което не ангажирам никого. Най-добре бягай в сервизче, че сега 1 малък и незначителен проблем утре ще те кара да си скубеш косите, а по форума мнения много.
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
yellowsubmarine написа:Rymen написа:мерси многоyellowsubmarine написа:Ами ако е вторичната възд. помпа, то тя нагнетява въздух отначало заради емисиите и ламбда сондата, но щом се чува като прахосмукачка мисля, че трябва да се погледне
Приятел, изказвам мнение, с което не ангажирам никого. Най-добре бягай в сервизче, че сега 1 малък и незначителен проблем утре ще те кара да си скубеш косите, а по форума мнения много.
Проблема е че като е закра в сервиза вече ще си работи както трябва и няма кво да покаже да се чуе трябва само да обеснява...

kaspar_ivo написа:yellowsubmarine написа:Rymen написа:мерси многоyellowsubmarine написа:Ами ако е вторичната възд. помпа, то тя нагнетява въздух отначало заради емисиите и ламбда сондата, но щом се чува като прахосмукачка мисля, че трябва да се погледне
Проблема е че като е закра в сервиза вече ще си работи както трябва и няма кво да покаже да се чуе трябва само да обеснява...
Дам, проблема за който говори колегата и аз го имам.. като запаля сутрин колата като е студена бръмчи 2-3 мин и след това спира. Кофтито е че ако тръгна да е карам на майстор докато стигна и тя вече е загряла и нищо неможе да се чуе и трябва да обеснявам, а така до никаде не стигаме..

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
няма страшно
това е съвсем нормално колеги. просто като е студена колата тази прахосмукачка вкарва повечко въздух около 2-3 минути и автоматично спира. има нитове на нея и с времето леко се охлабват и прахосмукачката става малко по шумна. има вариант да се разпробие нита и да се сложи болтче с гайка. нищо тревожно, не се притеснявайте.
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Колега, бе тва да не ти е печката:?: Като е студено е нормално да бучи в началото, докато подгрее малко антифриза. Пробвай веднага като дадеш на контакт преди да си я палил веднага да изключиш климатика - и чак тогава да палиш. Ако е от печката не би трябвало да бучи.
...просто мнение
...просто мнение
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
nik4o_83 написа:Колега, бе тва да не ти е печката:?: Като е студено е нормално да бучи в началото, докато подгрее малко антифриза. Пробвай веднага като дадеш на контакт преди да си я палил веднага да изключиш климатика - и чак тогава да палиш. Ако е от печката не би трябвало да бучи.
...просто мнение
колегата е с 318-ка

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2