Да се похваля!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
- Nickola
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 550
...
Леле!!! Аз се похвалих, а то какво стана! Smile
Относно снимките: да, уикенда ще има време да наснимам малко колицата и ще ги сложа във галерията.
Относно маслото: ами моя майстор, който от 15 години са занимава основно с БМВ дорде се усетя вече беше налял това масло..Smile какво да кажа - не ми е изтекло още..Каза ми че по принцип тези мотори /М52/ си "горели" маслото..повече от колкото М20Б20 например. Беше нещо заради алиминиевия копус ли , размера на буталата ли..тъй или иначе - имам му безпрекословно доверие.
За цената: ами EUR 5000 в т.ч докарването от Германия...Оттам на сетне-регистрация в КАТ, 200 лв екотакса, 500 лв обслужване, 180 лв фарове/полиране, настойка, смяна на разни щифтове/ и "bypass" на едим сензор на пасажерскта седалка. Сега в случай на инцидент ще отваря и пасажерските еърбеци без значение има ли пасажер или не.
Освен това: около 610 лв КАСКО..
Та това са разходите на тоя етап.
Днес смених и филтрите на въздуха в купето..Отказах се от оригиналните и взех FILTRON-полски..Не знам дали не сгреших.
Относно : бензин или дизел...Аз специално никога не съм прочел досега в тоя форум нищо хубаво за дизелите.
Може би не съм попадал на подходящата информация..Освен това нямам откъде да "точа" служебна нафта, тъй че..избора ми бе "предизвестен" .Smile
Успех и бзаварийно каране на всички! Благодаря за пожеланията и топлите думи!
И да знаете че ще ми трябват вашите съвети за в бъдеще!
Относно снимките: да, уикенда ще има време да наснимам малко колицата и ще ги сложа във галерията.
Относно маслото: ами моя майстор, който от 15 години са занимава основно с БМВ дорде се усетя вече беше налял това масло..Smile какво да кажа - не ми е изтекло още..Каза ми че по принцип тези мотори /М52/ си "горели" маслото..повече от колкото М20Б20 например. Беше нещо заради алиминиевия копус ли , размера на буталата ли..тъй или иначе - имам му безпрекословно доверие.
За цената: ами EUR 5000 в т.ч докарването от Германия...Оттам на сетне-регистрация в КАТ, 200 лв екотакса, 500 лв обслужване, 180 лв фарове/полиране, настойка, смяна на разни щифтове/ и "bypass" на едим сензор на пасажерскта седалка. Сега в случай на инцидент ще отваря и пасажерските еърбеци без значение има ли пасажер или не.
Освен това: около 610 лв КАСКО..
Та това са разходите на тоя етап.
Днес смених и филтрите на въздуха в купето..Отказах се от оригиналните и взех FILTRON-полски..Не знам дали не сгреших.
Относно : бензин или дизел...Аз специално никога не съм прочел досега в тоя форум нищо хубаво за дизелите.
Може би не съм попадал на подходящата информация..Освен това нямам откъде да "точа" служебна нафта, тъй че..избора ми бе "предизвестен" .Smile
Успех и бзаварийно каране на всички! Благодаря за пожеланията и топлите думи!
И да знаете че ще ми трябват вашите съвети за в бъдеще!
Последна промяна Nickola на 10 Апр 2009, 1:17, променена общо 1 път
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Да вее, тъпанари, съсипахте тема, от която колегата im0tep можеше да почерпи познание. Поредната съсипана техническа тема.
ПП: sash0, търсих, но не намерих никъде из форума да си ми отговорил как се износва плочката на дизела и зависимостта на износването от форсирането на колата.
ПП: sash0, търсих, но не намерих никъде из форума да си ми отговорил как се износва плочката на дизела и зависимостта на износването от форсирането на колата.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Абе незнам дали сме трактористи, но караме на аванта, а относно нафтата моята е от лукойл и не е биодизел 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
Не мога да разбера защо "бензина" винаги пръв започва да се заяжда!?!?По куц и негодеон мотор от 2-кат бенззин НЯМА !!!
Лично аз му бях голям фен но той тотално ме разочарова!
1000000 пъти е по проблемен от tds-a,то не са свещи бобини ,датчци,сонди,дебитомери,вануси-ануси и какво ли още не!!Малко нещо да не му е в ред и започва да гори 30/100!!! TDS има 5-пъти по-голям пробег,2-пъти по-малък разход и ти доставя 1000 пъти по-голямо удоволствие от шофирането.
Поздрави на всички.
1000000 пъти е по проблемен от tds-a,то не са свещи бобини ,датчци,сонди,дебитомери,вануси-ануси и какво ли още не!!Малко нещо да не му е в ред и започва да гори 30/100!!! TDS има 5-пъти по-голям пробег,2-пъти по-малък разход и ти доставя 1000 пъти по-голямо удоволствие от шофирането.
Поздрави на всички.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
520_i написа:Не мога да разбера защо "бензина" винаги пръв започва да се заяжда!?!?По куц и негодеон мотор от 2-кат бенззин НЯМА !!!
Поздрави на всички.

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- Noob4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
**Novobraneca написа:520_i написа:Не мога да разбера защо "бензина" винаги пръв започва да се заяжда!?!?По куц и негодеон мотор от 2-кат бенззин НЯМА !!!
Поздрави на всички.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

The Ultimate Driving Machine
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
С тези безсмислени спорове забравих да честитя на колегата!
Честито,със здраве да си я караш и много безаварийни
Честито,със здраве да си я караш и много безаварийни

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
im0tep написа:Трактористииииии![]()
Хич не ми е смешно всъшност.Още една сасипана тема...извинявай колега !
Стига бе колеги,това го казах абсолтно в кръга на шегата !!! Няколко поста по нагоре съм написал какво ми е мнението за тези абсолютно безсмислени спорове!
П.С. Колега, Воденичаров...долавям ли някаква ирония в поста в който ме споменаваш или така ми се струва?? Ти не си ли тук да черпиш познания за тези автомобили....защото аз съм тук точно за това и да помагам с каквото мога разбирасе !
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
im0tep написа:im0tep написа:Трактористииииии![]()
Стига бе колеги,това го казах абсолтно в кръга на шегата !!! Няколко поста по нагоре съм написал какво ми е мнението за тези абсолютно безсмислени спорове!
П.С. Колега, Воденичаров...долавям ли някаква ирония в поста в който ме споменаваш или така ми се струва?? Ти не си ли тук да черпиш познания за тези автомобили....защото аз съм тук точно за това и да помагам с каквото мога разбирасе !
От тема, в коята някой ни информира че си е купил нова кола не виждам какво техническо познание можеш да почерпиш. В идеалния случай, в който колегата Сашо не си беше отворил за пореден път голямата уста, темата щеше да съдържа единствено мнения "Честито, колега! Много безаварийно километри." Надявам се, че не съм те обидил, защото не съм го исал.
ПП: Като цяло тези теми са офтопик и не им е тук мястото.
ПП2: Честито колега! Много безаварийни километри ти пожелавам.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Воденичаров написа:im0tep написа:im0tep написа:Трактористииииии![]()
От тема, в коята някой ни информира че си е купил нова кола не виждам какво техническо познание можеш да почерпиш. В идеалния случай, в който колегата Сашо не си беше отворил за пореден път голямата уста, темата щеше да съдържа единствено мнения "Честито, колега! Много безаварийно километри." Надявам се, че не съм те обидил, защото не съм го исал.
ПП: Като цяло тези теми са офтопик и не им е тук мястото.
ПП2: Честито колега! Много безаварийни километри ти пожелавам.
Съгласен съм с теб,но не видях каде съм казал,че търся технически познания в тази тема конкретно.Просто споменах, че всяка такава тема се превръща в пълна боза и съжелявам за това...защото все пак под форума не е за Golf-аджий нали?? Да се държим малко по на ниво а? Поздрави на всички
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4