предложение за подфорум "продава други автомобили"

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Да има ли подфорум "продава" за други марки автомобили?

Да
19
51%
Не
18
49%

Общо гласове : 37
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 09 Апр 2009, 17:52

Bavarcho написа:Колкото и теми да пуснете и колкото и анкети да има, нещата ще си останат по старо му.
Тая анкета е само за да се видят какво искат шепа хора.
Ако беше необходимо да има и други раздели надали управата нямаше да отвори такива раздели. ;)

С две думи - безмислена тема.

п.с. Извинявам се, че съм толкова директен.

според мен е важно какво искат хората а не оправата защото ако участниците в форума са шепа хора тогава оправата колко сте че ми е интерестно .

извинявай че съм директен
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Апр 2009, 18:58

Против :!: :!: :!: Поне в България не сме бедни от към форуми на другите марки , за всяка марка си има форум , в който може да си продавате съответната кола ;)
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 09 Апр 2009, 20:25

Тука сме форум на БМВ ,не искам някви кочини да ми задръстват "Продава" .. Против ! Много се накефих на това правило ,другите марки да си ги продават хората по техните форуми !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 09 Апр 2009, 21:18

Това е форум за БМВ.Не ме интересуват обяви свързани с опели,голфове,лади,аудита и т.н.Ако някой друг се интересува,има достатъчно алтернативни сайтове...Не!
Изображение

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 09 Апр 2009, 22:14

По тая вашта логика, не трябва да съществува и подфорум "Извън темата" както и "Кар аудио/видео" както и всички други които не са свързани с BMW. Хубаво е да има всичко, но да има и ред. Ама както и да е.. мен не ме бърка. Квото е тва е.. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 10 Апр 2009, 0:46

Жорето прав си брат , и идеята ти с няколко подфорума разделени е много добра , обаче не вярвам да стане щото се саздава повече работа за модераторите :Д :Д
Карай бързо
Стигни 'пръв

Потребител
Аватар

Мнение от e36_320i » 10 Апр 2009, 1:26

Alexi написа:Тука сме форум на БМВ ,не искам някви кочини да ми задръстват "Продава" .. Против ! Много се накефих на това правило ,другите марки да си ги продават хората по техните форуми !

Опаа тарикат! Почини с кочините малко! Новото BMW Серия-7 караш или?????
По нежни коментари пускай! Не се цепи така за колите! Като гледам и ти не караш различно от "кочина" само,че с дограма!
Истината е,че всички харесват "BMW",но не си го признават!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Апр 2009, 10:19

mursi написа:
според мен е важно какво искат хората а не оправата защото ако участниците в форума са шепа хора тогава оправата колко сте че ми е интерестно .

Е аз не съм от управата.
Ако бях можеше и да има и такъв раздел.
Аз съм за.
Но темата няма да промени нищо.
Това е поредната с такава насоченост.
Аиде по виво по здраво.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Апр 2009, 10:37

НЕ, за BMW има http://www.bmwpower-bg.net/forums/ за всичко останало има http://www.mobile.bg/
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 11 Апр 2009, 19:30

ДА-трябва да има и други марки
Скоро си харесах една джипка и то не,защото си търся джип - а просто,защото ми грабна окото от раз........нещо като любов от пръв поглед
Познавам много хора,които поради същата причина си накупиха АТВта,джипки,скутери,колесари,лодки......и т.н. - но сега вече го няма този филм ;)
Какво ви пречи една обява от сорта на:
Продавам/Заменям рибарска лодка 0000лв или бартер за 15'' бирени капачки с доплащане от едната страна
Аз съм рибар и смятам,че с навлизането в летния сезон една лодка за риба ще ми е далеч по полезна от зимните джанти,които ще стоят цяло лято в избата
Смятам,че всеки от нас си има някакво хоби и по този начин се дискриминират всички ТКЗСари,ловци,рибари,гъбари,офф роададжии.......
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Апр 2009, 23:04

mursi написа:
Bavarcho написа:Колкото и теми да пуснете и колкото и анкети да има, нещата ще си останат по старо му.
Тая анкета е само за да се видят какво искат шепа хора.
Ако беше необходимо да има и други раздели надали управата нямаше да отвори такива раздели. ;)

С две думи - безмислена тема.

п.с. Извинявам се, че съм толкова директен.

Аз съм от... "оправата" и понеже долавям нотки на сарказъм, ще драсна няколко реда, макар това да е вече незнам коя поред тема по един и същи въпрос. Взе да ми писва вече, честно!

И така ....
Това е форума на БМВ Клуб България. Нашата цел е да удовлетворим вашите интереси, свързани с марката автомобили БМВ.
Управата на форума се състои точно от дългогодишни потребители на форума, каквито сме аз и колегите ни администратори. Самия факт, че не знаеш кой точно управлява този форум, ме навежда на мисълта, че не си си направил труда да разгледаш раздела с правилата, защото там има цяла тема по въпроса.
Забраната да се пускат други обяви беше предложена именно от ... ооо каква изненада - от потребителите на форума. Управата на форума удовлетвори тяхното желание, защото са абсолютно прави - има десетки автомобилни марки и ако се пускат всички тук, обявите за БМВ ще се изгубят между десетките френски, японски, корейски и т.н. .... автомобили. Каква ирония би било да влезеш да си потърсиш БМВ и от 20 обяви да видиш само 3 за БМВ. А отгоре на форума се мъдри логото на БМВ. НЯкакси не върви.
Свикнахте тук да намирате отговори и информация за всичко, но точно това разводни сериозно съдържанието на форума и ни създаде сериозни проблеми с качеството.
Незнам как не съм се сетил да си потърся маратонки Adidas във фирмения магазин на Nike. Голяма дискриминация ще е ако нямат. :shock: :winky:

Следващия път, когато искаш да зададеш въпрос и да получиш цивилизован отговор, прояви малко уважение в постинга си. "Оправата" на форума става много сприхава когато си загуби поредната съботна вечер да обяснява едно и също нещо по сто пъти. Да се беше разровил, да беше видял как и защо сме стигнали до това решение.

Лека вечер.

Предишна

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума