GPS диск ???????
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
GPS диск ???????
здравейте понеже сам нов в форума и може да допусна някоя грешка такаче ме извиняваите много
) Искам просто да попитам как да си запиша диск за ГПС-а че нямам карта за българия и как трябва да го инсталирам БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО
))

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Здравей колега и добре дошъл. Първо на ГПС-а му викаме навигация. Пишеш във търсачката на форума тази дума и....
........се появяват много теми свързани с твоя въпрос
. Но преди това трябва да знаеш твоята навигация каква е, за да търсиш това, което ти трябва. Пак в темите е обяснено как да разбереш каква е твоята. От ТУК можеш да започнеш. Мисля, че е изписано почти всичко по твоя въпрос, но ако има още нещо питай
.
Успех.

Успех.
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
Внимателно проучи с каква навигация си точно,на какъв носител трябва да запишеш информацията иначе ще береш ядове.Аз лично си разглобих цялото четящо устройство за да измъкна диск,който не беше за него.И........недей очаква чудеса от НАЙ новата карта на България.
Хубаво е когато се регистрираш във форума,да пишеш за какъв модел Е39 става въпрос.
И накрая,ако искаш да използваш пълноценно някакъв вид навицационна система в БЪЛГАРИЯ........,купи си GARMIN.
Хубаво е когато се регистрираш във форума,да пишеш за какъв модел Е39 става въпрос.
И накрая,ако искаш да използваш пълноценно някакъв вид навицационна система в БЪЛГАРИЯ........,купи си GARMIN.

joropc написа:Внимателно проучи с каква навигация си точно,на какъв носител трябва да запишеш информацията иначе ще береш ядове.Аз лично си разглобих цялото четящо устройство за да измъкна диск,който не беше за него.И........недей очаква чудеса от НАЙ новата карта на България.
Тази която аз имам съм я тествал на мойта 4:3 Е38 и Е39 и на 16:9 на Х5 2001 и 2005 година и си работи без грешка

- joropc
- младши ентусиаст
-
bmwmania написа:joropc написа:Внимателно проучи с каква навигация си точно,на какъв носител трябва да запишеш информацията иначе ще береш ядове.Аз лично си разглобих цялото четящо устройство за да измъкна диск,който не беше за него.И........недей очаква чудеса от НАЙ новата карта на България.
Тази която аз имам съм я тествал на мойта 4:3 Е38 и Е39 и на 16:9 на Х5 2001 и 2005 година и си работи без грешкаНезнам вие на какво пишете дисковете, ама аз нямам грижи
Аз също имам най-новата-работеща,но преди това дръпнах карта от линк даден от колега във форума и се получи по горе обясненото от мен.Смея да твърдя,че поразбиравам от компютри,записване и т.н,така че там със сигурност нямам грешка.Просто софтуера не беше за моята кола.
А иначе тази тъй наречена НАЙ-НОВА карта на България си е просто смешка(за сега).Всички ние имащи такава,понеже знаем къде отиваме използваме вградената навигация да проследим дали тя ще сбърка(и тя си бърка)

Тя е перфектна ама за Австрия.......пробвано.Или по-точно за държавите след Словения....Европата.
Уточнявам,че това е лично мое мнение!
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
joropc написа:.......................................
А иначе тази тъй наречена НАЙ-НОВА карта на България си е просто смешка(за сега).Всички ние имащи такава,понеже знаем къде отиваме използваме вградената навигация да проследим дали тя ще сбърка(и тя си бърка).Ако обаче се наложи да си 100процента зависим от нея когато пътуваш и търсиш нещо в нашата родина,си си жив умрял.
![]()
Тя е перфектна ама за Австрия.......пробвано.Или по-точно за държавите след Словения....Европата.
Уточнявам,че това е лично мое мнение!

А иначе за колегата с предложението за Гармин-не съм много сигурен дали това е най-доброто решение. Купува се едно ПДА с WM и след това си качваш каквато искаш програма, не САМО Гармин, а КОЯТО си искаш

- joropc
- младши ентусиаст
-
ivo1bg написа:joropc написа:..... не САМО Гармин, а КОЯТО си искаш ........
КОЯТО си искаш,колега,но Garmin е най-читавата за България.

8 мнения
• Страница 1 от 1