Новакът!
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега ,честита придобивка
И аз следях с интерес обявата и ето сега разбрах кой се е сдобил с машината
Да си я караш дълго време ,може да си вземеш и едно Е38 ,но тази да не продаваш
Много пази предния Мтехник ,защото като знам из Банско за какви камъни говорим и ми става лошо
Първата снимка е много готина , типична Банска архитектура ,пистите на Шилигарника на фон ,леле много се кефя на такива фотоси
п.с. Ако някой път видиш на огледалото за обратно виждане ксенонни фарове на тъмнозелена Е34-ка , приближаващи се с голяма скорост ,просто включи аварийните ,аз ще отворя парашута и ще спра
Срещата може да се получи ненадейно по пътя за Гоцето, Разлог или по Предела
Георги Пенчев

И аз следях с интерес обявата и ето сега разбрах кой се е сдобил с машината

Да си я караш дълго време ,може да си вземеш и едно Е38 ,но тази да не продаваш

Първата снимка е много готина , типична Банска архитектура ,пистите на Шилигарника на фон ,леле много се кефя на такива фотоси

п.с. Ако някой път видиш на огледалото за обратно виждане ксенонни фарове на тъмнозелена Е34-ка , приближаващи се с голяма скорост ,просто включи аварийните ,аз ще отворя парашута и ще спра

Георги Пенчев
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Penchev написа:Колега ,честита придобивка![]()
И аз следях с интерес обявата и ето сега разбрах кой се е сдобил с машината![]()
Да си я караш дълго време ,може да си вземеш и едно Е38 ,но тази да не продавашМного пази предния Мтехник ,защото като знам из Банско за какви камъни говорим и ми става лошо
![]()
Първата снимка е много готина , типична Банска архитектура ,пистите на Шилигарника на фон ,леле много се кефя на такива фотоси![]()
п.с. Ако някой път видиш на огледалото за обратно виждане ксенонни фарове на тъмнозелена Е34-ка , приближаващи се с голяма скорост ,просто включи аварийните ,аз ще отворя парашута и ще спраСрещата може да се получи ненадейно по пътя за Гоцето, Разлог или по Предела
![]()
Георги Пенчев
Благодаряти за хубавия коментар:)
С голямо удоволствие ще ти включа аварииките

Межо другото поздрави Дилянката от мене,че не сме се жидали от много отдавна.
п.с.като минаваш покраи Банско пиши едно лс.да се видиме:)

- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
колега нищо против теб..... но човека от който си купил това нещо... ще да е бил доста черен.... иначе няма обяснение за толкова безумно бяла кола..... намери някои агроном на които да си дадеш мигачите и фаровете за да не сбъркат с кюстендилски голф 2(направо пасат 2 защото е по голям) някъде....
и също така по възможност... ако се движи колата... оправи си стоповете денем не се вижда добре... стоповете са измислени за да сигнализират на движещия се зад теб, и хората се чудят как да ги направят да се виждат по добре, а тая циганизация с черните стопове е само в булгаристан, албания и други пропаднали страни без бъдеще с война на пътищата.....
успех!
и също така по възможност... ако се движи колата... оправи си стоповете денем не се вижда добре... стоповете са измислени за да сигнализират на движещия се зад теб, и хората се чудят как да ги направят да се виждат по добре, а тая циганизация с черните стопове е само в булгаристан, албания и други пропаднали страни без бъдеще с война на пътищата.....
успех!
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
Вие пък,венага кусурите почнахте да и намирате
колата си е много добре направена и всеки си има стил и вкус 

Честито , със здраве да си я караш!!! 

Последна промяна ///sasho на 08 Апр 2009, 2:26, променена общо 1 път
- santo_bansko
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:без лоши чуства или подигравка колега, но колата с белина ли я миете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми колега кво да ти кажа мия я с водоструика и парцал,даже и без препарати.
Просто си е много бял света.

- santo_bansko
- ентусиаст
-
kowalski написа:колега нищо против теб..... но човека от който си купил това нещо... ще да е бил доста черен.... иначе няма обяснение за толкова безумно бяла кола..... намери някои агроном на които да си дадеш мигачите и фаровете за да не сбъркат с кюстендилски голф 2(направо пасат 2 защото е по голям) някъде....
успех!
А пак на тебе разбирачо да ти кажа,че вече съм си поръчал черно кожено тъбло и стопове с бял мигач.
И че не виждам смисъл да ми говориш,за циганиии и тем подобни.
Ако не ти харесва я качи в темата на селски тунинг

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колега не се сърди. Малко разведряват колегите обстановката. И да знаеш, че тази кола май беше там в този раздел. Пак ти казвам няма лоши чувства.
За сравнение ще ти кажа, че на моята кола й викат печка, кюмур и всякакви такива имена, ама аз не им се сърдя ами ги гледам в огледалото за обратно виждане като станат на малки точки.
Поздрави и не се сърди. Тук сме едно голямо семейство, но всеки има различен вкус и изказва мнение без да го натрапва.
За сравнение ще ти кажа, че на моята кола й викат печка, кюмур и всякакви такива имена, ама аз не им се сърдя ами ги гледам в огледалото за обратно виждане като станат на малки точки.
Поздрави и не се сърди. Тук сме едно голямо семейство, но всеки има различен вкус и изказва мнение без да го натрапва.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бе донякъде Кольо си е прав защото с такива стопове през деня изненадата е голяма защото почти не се вижда дали светят или не.
иначе Зъбе, с твойта "Мечта" може да се тестваме някой път пък после да не кажеш че те моторите от абитуриентския на Хитлер вървели много.

иначе Зъбе, с твойта "Мечта" може да се тестваме някой път пък после да не кажеш че те моторите от абитуриентския на Хитлер вървели много.

- santo_bansko
- ентусиаст
-
Zubcho написа:И да знаеш, че тази кола май беше там в този раздел.
Може

Само незнам кво и е слкското:м-техника от пред ли?
Фислифта ли?
Цвета ли?
Широките джанти ли?
Фарове?
Рекарото?
Не се сещам за друго освен за стоповете и тъблото.
Но явно си има такива хора дето само си чешат езиците и гледат как да пипашат разни глупости в темите на хората,без да се замислят,че развалят кефа и ентосиазма на някои хора!
Какато и да е пуснал съм колата за да вия покажа с голям кеф,не съм я пуснал като анкета на кои му харесва и на кои не.
Лично,аз винаги се въздържам да спамя и да пиша глупости.

- Alpina_Johnnie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: по Аутобан А14 и А9
- Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24
Според мен колата изглежда много добре , а и отдалече си личи , че е вложен с някакъв ентусиазъм и мерак , за да изглежда по този начин , като се има впредвид , че повечето коли , които се карат са стокови. Все пак всеки има право да направи собствения си автомобил да изглежда по начина , по който му харесва. 

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4